icon

Ako prebieha štúdium predškolskej pedagogiky v Ružomberku?

katka24000
6. mar 2025

Zdravím! Podala som si prihlášku na tento odbor a chcela by som sa opýtať, či tu nenájdem niekoho, komu by som mohla napísať, alebo kto by mi vedel odpovedať na otázky o tom, ako to tam prebieha, aké to tam je a aká je náročnosť predmetov.
Dosť ma zarazilo, že mi neprišlo nič ohľadom prijímačiek alebo pohovoru, takže by ma zaujímalo, či ide o štúdium, na ktoré prijímajú veľa študentov, ale potom ich v prvom ročníku vyhadzujú.
Áno, je tu k tomu veľa diskusií, ale väčšina sa týka externého štúdia (ja chcem ísť na denné), a o predmetoch a samotnom štúdiu som toho veľa nenašla.
Budem vďačná za každú odpoveď. Ďakujem! 🩷

domkakvet
6. mar 2025

@katka24000 na stranke mas napisane, ci sa robia prijmacky, alebo nie a tiez je tam uvedene kolko ludi prijmaju. Na ostatne odpovedat neviem.

katka24000
autor
6. mar 2025

@domkakvet Áno to viem. A to je práve to čo má šoklo že ani pohovor ani prijímacie skúšky nie sú. 😄 Ale ďakujem za odpoveď

domkakvet
6. mar 2025

@katka24000 ano, tak bud rada, lebo do teraz sa prijmacky robili ☺

ivka225
6. mar 2025

Očividne berú každého, kto je dostatočne gramotný na to, aby vyplnil prihlášku. Už toto by ma odradilo od takejto školy.

lauraolivia
27. máj 2025

@katka24000 ahoj, prijali ťa? Ja tiež rozmýšľam,ale až o rok.
Ozval sa niekto aké je to tam náročné? Ďakujem

katka24000
autor
27. máj 2025
@lauraolivia

@katka24000 ahoj, prijali ťa? Ja tiež rozmýšľam,ale až o rok.
Ozval sa niekto aké je to tam náročné? Ďakujem

@lauraolivia ahoj, ešte mi neprišlo či ma prijali alebo neprijali ale áno nejaké informácie som dostala. Môžem ti ich kľudne posunúť.

lauraolivia
27. máj 2025
@katka24000

@lauraolivia ahoj, ešte mi neprišlo či ma prijali alebo neprijali ale áno nejaké informácie som dostala. Môžem ti ich kľudne posunúť.

@katka24000 super, kľudne mi môžeš do správy napísať, budem veľmi rada, ĎAKUJEM ❤️