Ako sa dostať k rozvrhu na Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre?
ako sa dostat k rozvrhu na univerzite Konst v nitre filozoficka fakulta?
prosim za svagrinu by som sa potrebovala dostat k tomuto rozvrhu, je vyveseny niekde v budove? svagrina zacala externe studium v roku 2019..mala by byt piatacka?
@denkatn externe som študovala na SPU...vyucba piatok, sobota. SPU ma vysunute pracoviska takze sme pendlovali medzi hodinami v hlavnej budove, farská, pod Zoborom....neviem ako to má UKF. Za mna v piatok ist pred budovu s fotkou a popytať sa študentov. Ísť do tej roboty ak viete, kde robí. Ale môj názor, ak má psychické problémy a vyhýba sa rodine, tak pochybujem, že zvláda štúdium aj prácu. Neviem aké sú vzťahy....možno to vzdala a žije s niekym, kľudne aj mimo NR, Slovenska a bojí sa to Vám povedať.
@denkatn a čo ak sa s Vami jednoducho len nechce stretnúť?
@lenka098123 to som si myslela ze sa hneva na mna, tak som ju netlacila, ale teraz aj jej otec povedal, ze uz vobec nevolava domov, a ani svojej tete nedviha telefon ani na svoje vlastne narodeniny, ani na Vianoce nebola s nikym z rodiny a s bratom si ani nepise, nechce volat s bratrancami. je krstna mojmu dietatu a od istej doby ju to vobec nezaujima. vieme ze zije, lebo napise velmi strohu sms, ale inac je uplne izolovana od vsetkych z rodiny. aj keby sa hnevala, nie je to ani pre nu zdrave, pretoze nikoho nema!! zije v inom meste a nevieme ani o novych kamaratkach!! policia asi neriesi dusevne zdravie, nie je to trestny cin sa izolovat, tak co nam ti pomozu? ale ona zije 450 km prec a my nevieme zistit veci ked nedviha nikomu telefon. (ano moze mat aj anorexiu a nechce nas pre to vidat alebo nieco ine, nevieme co)
Namiesto týchto výlevov by si mohla napísať, čo teda študuje. Bola som ochotná to hľadať na ich webe
Poslať sa mi to nedá, vyhadzuje mi to chybu na koniku, ale keď ideš cez stránku fakulty, zložka externé štúdium a príslušná katedra, rozvrh je tam
@jenny224 prosim ta kde je to? ja to tam nevidim tu zlozku externe studium ..https://www.ukf.sk/fakulty-a-sucasti/filozofick....

@knieza_pribina uz som tam rovno zbehla a nakupila 😅