icon

Ako sa dostať na policajnú školu v Pezinku?

anahovlka
29. sep 2025

ahojte chcem ist na policajnú školu v Pezinku , je tu niekto kto mi vie poskytnúť informácie ? Je to tazsie sa tam dostať skrz toho ze to je 8 mesačka? Ako to pokračuje po skončení školy? Je ľahšie sa prekopať na policajný zbor cez známosti?

anahovlka
autor
29. sep 2025

@anahovlka a či musím posielať prihlášky v určitý termín alebo kedykoľvek počas roka🙈

anonym_22deda
29. sep 2025
@anahovlka

@anahovlka a či musím posielať prihlášky v určitý termín alebo kedykoľvek počas roka🙈

@anahovlka Prihlášku môžeš poslať kedykoľvek. Pri súčasnom nedostatku policajtov, nie je problém sa tam dostať, ak prejdeš testami.
Po skončení je povinný nástup do BA.

anahovlka
autor
29. sep 2025
@anonym_22deda

@anahovlka Prihlášku môžeš poslať kedykoľvek. Pri súčasnom nedostatku policajtov, nie je problém sa tam dostať, ak prejdeš testami.
Po skončení je povinný nástup do BA.

@anonym_22deda a nieje to tak že ak skoncim medzi prvými 10 viem si vybrať kde ma zaradia po ukončení ?

janai1
29. sep 2025
@anahovlka

@anahovlka ty si to predstavuješ nejako divne. Na tu školu sa dostenes ak prejdeš cez pohovor, fyzické a psychické testy a cez zdravotnú prehliadku

anonym_22deda
29. sep 2025
@anahovlka

@anonym_22deda a nieje to tak že ak skoncim medzi prvými 10 viem si vybrať kde ma zaradia po ukončení ?

@anahovlka Na výber nebolo nikdy, predtým zaraďovali na miesto bydliska alebo blízke okolie. Teraz po novom je povinná služba v BA, myslím, že na dva roky.

anahovlka
autor
29. sep 2025
@janai1

@anahovlka ty si to predstavuješ nejako divne. Na tu školu sa dostenes ak prejdeš cez pohovor, fyzické a psychické testy a cez zdravotnú prehliadku

@janai1 ano ja viem, myslim to tak či ta skola ma určitý termín na nábor po prijatí na PZ že by som musela čakať alebo ma tam rovno pošlú v akom kolvek mesiaci keď absolvujem skúšky

janai1
29. sep 2025
@anahovlka

@janai1 ano ja viem, myslim to tak či ta skola ma určitý termín na nábor po prijatí na PZ že by som musela čakať alebo ma tam rovno pošlú v akom kolvek mesiaci keď absolvujem skúšky

@anahovlka nie, neposlu ta tam hocikedy. Ak ta príjmu, tak ideš na prax na policajné oddelenie a čakáš kým sa bude otvárať ročník

anonym_22deda
29. sep 2025
@anahovlka

@anahovlka škola má určené termíny začiatku, ak splníš podmienky testov do začiatku školy, ideš na obvodné oddelenie ako tretí člen hliadky

melanta
29. sep 2025
@anahovlka

@anahovlka termíny začiatku školy sú 4x v kalendárnom roku - február, jún, september, november. Ako píše janai, ak prejdeš cez celý prijímací pohovor (fyzické a psychické testy, zdravotná prehliadka), tak ťa príjmu do PZ a do školy pôjdeš v najbližšom termíne. A po skončení služba 2 roky v Bratislave.

anonym_ac5aae
29. sep 2025
@melanta

@anahovlka termíny začiatku školy sú 4x v kalendárnom roku - február, jún, september, november. Ako píše janai, ak prejdeš cez celý prijímací pohovor (fyzické a psychické testy, zdravotná prehliadka), tak ťa príjmu do PZ a do školy pôjdeš v najbližšom termíne. A po skončení služba 2 roky v Bratislave.

@melanta s tým termínom nástupu to nie je až taká pravda. Nastupujú teraz 1.10

popcorn2myska
29. sep 2025

@anahovlka syn tam bol..najprv musíš urobiť testy naozaj.Psychické, fyzické (hlavne začni plávať lebo to je katastrofa,tu všetci zlyhávajú ale ženy vraj nemusia všetky fyzické testy robiť-to ti dajú na lístočku,keď sa prihlásiš na policajné testy do policajného zboru ) a musíš na koniec prejsť ich zdravotnou kontrolou.Syn urobil všetko ako najlepší,až zdravotný lekár ukázal,že ma poškodenie zraku,nemože nosiť zbraň,takže na školu nastúpiť už nemohol, hoci ho tam čakali ..
Ale hovoril,že je rád,že nieje kadet lebo také tupelá čo tam boli, ako na pomocnej škole...Ani vyjadrovať sa to nevedelo ako normálny človek, vybrané slová akoby neexistovali, sloh na A4 sú pre nich 4 vety bez bodiek a čiarok..A to syn mal len čisté jednotky na mature,žiaden vysokoškolák nebol.
Máš pravdu, berú všetkých keď si zdravý...(fyzicky)

popcorn2myska
29. sep 2025
@melanta

@melanta s minimálnym platom🙂

anonym_5997ae
29. sep 2025
@melanta

@melanta keď už chceš hrať všehoznalú tak si aspoň pohľadaj aktuálne informácie.

janai1
29. sep 2025
@popcorn2myska

@anahovlka syn tam bol..najprv musíš urobiť testy naozaj.Psychické, fyzické (hlavne začni plávať lebo to je katastrofa,tu všetci zlyhávajú ale ženy vraj nemusia všetky fyzické testy robiť-to ti dajú na lístočku,keď sa prihlásiš na policajné testy do policajného zboru ) a musíš na koniec prejsť ich zdravotnou kontrolou.Syn urobil všetko ako najlepší,až zdravotný lekár ukázal,že ma poškodenie zraku,nemože nosiť zbraň,takže na školu nastúpiť už nemohol, hoci ho tam čakali ..
Ale hovoril,že je rád,že nieje kadet lebo také tupelá čo tam boli, ako na pomocnej škole...Ani vyjadrovať sa to nevedelo ako normálny človek, vybrané slová akoby neexistovali, sloh na A4 sú pre nich 4 vety bez bodiek a čiarok..A to syn mal len čisté jednotky na mature,žiaden vysokoškolák nebol.

@popcorn2myska plávanie už vo fyzických testoch nie je

anonym_22deda
29. sep 2025
@popcorn2myska

@popcorn2myska po Eštókovej úprave, sú fyzické testy z celého najjednoduchšie. Mladý človek s priemernou kondíciou, to dá aj bez prípravy. Plávanie tam už vôbec nie je.

melanta
30. sep 2025
@anonym_ac5aae

@melanta s tým termínom nástupu to nie je až taká pravda. Nastupujú teraz 1.10

@anonym_ac5aae termíny, ktoré som uviedla, sú štandardne definované na uvedenej škole. Ak majú dostatok nových, otvárajú sa termíny mimo štandardných termínov a otvorí sa následne aj štandardný alebo nie.

melanta
30. sep 2025
@anonym_5997ae

@melanta keď už chceš hrať všehoznalú tak si aspoň pohľadaj aktuálne informácie.

@anonym_5997ae aké konkrétne myslíš? Tie termíny? Vyššie som to vysvetlila.

anonym_049e18
8. okt 2025

Doplnim po skonceni vsetci slobodni isli rovno do ba a je jedno odkial si
Zenati sa vracali na svoje oddelenia

anonym_3bdbab
8. okt 2025
@anonym_049e18

@anonym_049e18 teda to vážne? Ja som momentálne na md a zvažujem, mám 27, vs vyštudované ale iného smeru a presne toto ma odradilo. Že ma supnu inde ako bývam. Ale aj tak to vidím asi ako nereálne…. Ďakujem za cenné info

janai1
8. okt 2025
@anonym_049e18

@anonym_049e18 takže ťa nechajú vyplniť papiere v ktorom meste chceš byť zaradený na prip. prax a potom to ignorujú a pošlú ťa do BA?

anonym_22deda
8. okt 2025
@janai1

@anonym_049e18 takže ťa nechajú vyplniť papiere v ktorom meste chceš byť zaradený na prip. prax a potom to ignorujú a pošlú ťa do BA?

@janai1 Aktuálne sú po absolvovaní školy povinné 2 roky v BA, je jedno či slobodný alebo ženatý absolvent. Ešte 2 roky dozadu, zaraďovali do miesta bydliska

anonym_049e18
8. okt 2025
@anonym_3bdbab

@anonym_049e18 teda to vážne? Ja som momentálne na md a zvažujem, mám 27, vs vyštudované ale iného smeru a presne toto ma odradilo. Že ma supnu inde ako bývam. Ale aj tak to vidím asi ako nereálne…. Ďakujem za cenné info

@anonym_3bdbab ano vazne, aj ked zacinali napr ja neviem v humennom a tam mali byt po skonceni slobodni rovno do bratislavy a zenatych co aj maju deti automaticky aa vracali tam kde mali stanicu aj predtym cize poblizku rodiny
A je to aktualna info teraz konciaci

anonym_049e18
8. okt 2025
@janai1

@janai1 ked nastupis niekde poblizku naor byvas v humennom a tam ta na stanicu vezmu, potom do skoly a po skonceni v humennom maju smolu isli na 2 roky do bratislavy , taky mali prikaz