icon

Ako sa naučiť angličtinu čo najrýchlejšie?

27. okt 2024

Ahojte, prosím, poradíte mi niekto? Ďakujem.

egonsk
27. okt 2024

ist do nejakeho statu, kde sa iba tak rozprava a pobudnut tam v nejakej rodine mesiac aspon...

bublinka1426
27. okt 2024

mne pomohlo ist do anglicka.

zuzanita1609
27. okt 2024

Na mňa sa čo to nalepilo,keď pozerám filmy v angličtine so slovenskými titulkami 😉. Ale najrychlejsie asi kurz, či učiteľ angličtiny. A najlepšie rovno vycestovať.

grace55
27. okt 2024

Intenzívny kurz+práca na sebe doma. Učiť sa každý deň, hľadať zdroje tak, aby ta to bavilo - dopamin pomáha si veci pamätať.

alenamihal
27. okt 2024

Vyhodit vsetko po slovensky a zacat pocuvat,opakovat ,pozerat vsetko po angl...moj syn 6rocny takto funguje na ipade...v skole sa uci po svk,ale domov pride a cokolvek chce pozerat vo volnom case tak jedine v ang...ja ho ucim anglinu,kedze 1/2 zivota som bola v zahranici...a vidim,ze mu to vela dava,kedze niektore ucitelke su velmi slabe v skole..

kitycat
27. okt 2024

Aky je dovod rychleho nadobudnutia schopnosti?

obcanka123
27. okt 2024

Chod napr.do Velkej Britanie...budes donutena hovorit...a potom si najdes anglicky hovoriaceho manzela ako ja a ide to samo 😏

melanta
28. okt 2024

Individuálny lektor aspoň 4 krát týždenne, denne hodina samoštúdium. Začať čítať knihy v AJ, pozerať filmy v AJ bez titulkov. Toto je za mňa spôsob, ako sa vieš naučiť jazyk rýchlo a správne. Vycestovať - to nie je riešenie. Ak to potrebuješ kvôli práci, kde musíš mať gramaticky správny jazyk a aj odborný, tak toto je oveľa lepšia cesta ako učiť sa tak, že niekam odídeš. Ten spôsob štúdia mám overený na sebe a nie len pri jednom jazyku. A to, že zahraničie nemusí pomôcť mám overené na množstve kandidátov, ktorí roky žili v zahraničí, hovorili plynule, ale chýbala im gramatická správnosť a odbornosť.

oskvarka
28. okt 2024

učiť sa nejakou metodou ktora ta bavi a ktora je intenzivna a davat vela hodin denne tomu 🙂