Ako sa prihlásiť na druhé kolo prijímačiek na VŠ?
Ahoj dievčatá.Potrebujem poradiť,ako sa prihlásiť na 2.kolo prijimačiek na VŠ?Odvolanie sme nestihli(bola som hospitalizovaná,po operácii) tak som neriešila.Druhé kolo je 15.8.2024 ale systém už nepustí,prihlásiť sa.Ďakujem za odpoveď.
Akože keď sa toto potrebuješ pýtať na koňovi, tak VŠ asi nebude pre teba :D
@esterr_ka nejde o to vediet vsetko (to nevie nikto) ale o schopnost logicky rozmyslat a zistit/vybavit si veci efektivnym sposobom. Kazda VS ma ide terminy primaciek a potencialne aj podmienky na druhe kolo, preto pytat sa na konovi a este bez udania o kt skolu vlastne ide je uplne mimo a o cloveku to nieco napoveda 🤷🏼♀️
@thirstymonk vidím,že si inteligentná...ja som sa slušne pýtala,nie nie je to pre mňa a kto tam ešte nechodil,asi sa v tom teda nevie pohybovať.Ty máš zrejme aj 4 naraz,keď si taká múdra.Milujem takýchto flustrovaných ľudí,čo si tu potrebujú niečo dokazovať.
@thirstymonk nový profil a hneď aká múdra...takéto milujem!
@triomama A hlavne som muž, nie žena. Ten pajko pri mojom mene nie je pre srandu králikov. Good luck.
@esterr_ka Všetko nie, ale tak zistiť si ako sa podáva prihláška ozdaj viem... a keď neviem, tak si za 10 sekund vygooglim. Príde mi to, ako keby si chcela variť 10 chodové menu, ale nevieš, kde sa dá kúpiť múka :D
@thirstymonk chlap na MK 🤦♀️ ach...

čo tak sa informovat priamo v škole?