icon

Ako sa prihlásiť na druhé kolo prijímačiek na VŠ?

triomama
5. jún 2024

Ahoj dievčatá.Potrebujem poradiť,ako sa prihlásiť na 2.kolo prijimačiek na VŠ?Odvolanie sme nestihli(bola som hospitalizovaná,po operácii) tak som neriešila.Druhé kolo je 15.8.2024 ale systém už nepustí,prihlásiť sa.Ďakujem za odpoveď.

liz_lemon
5. jún 2024

čo tak sa informovat priamo v škole?

thirstymonk
5. jún 2024

Akože keď sa toto potrebuješ pýtať na koňovi, tak VŠ asi nebude pre teba :D

janka2501
6. jún 2024

@triomama no najlepsie na studijnom odd danej VS....

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
eeffka
6. jún 2024

@esterr_ka co VS to ine podmienky, rada zavolat na studijne je bohuzial najjednoduchsia cesta. Tak ale to by musel niekto byt aj pripraveny na studium mentalne nielen ze chcem.

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
milanemila
6. jún 2024

@esterr_ka nejde o to vediet vsetko (to nevie nikto) ale o schopnost logicky rozmyslat a zistit/vybavit si veci efektivnym sposobom. Kazda VS ma ide terminy primaciek a potencialne aj podmienky na druhe kolo, preto pytat sa na konovi a este bez udania o kt skolu vlastne ide je uplne mimo a o cloveku to nieco napoveda 🤷🏼‍♀️

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
triomama
autor
6. jún 2024

@thirstymonk vidím,že si inteligentná...ja som sa slušne pýtala,nie nie je to pre mňa a kto tam ešte nechodil,asi sa v tom teda nevie pohybovať.Ty máš zrejme aj 4 naraz,keď si taká múdra.Milujem takýchto flustrovaných ľudí,čo si tu potrebujú niečo dokazovať.

triomama
autor
6. jún 2024

@liz_lemon ďakujem.

triomama
autor
6. jún 2024

@thirstymonk nový profil a hneď aká múdra...takéto milujem!

triomama
autor
6. jún 2024

@esterr_ka o čom konkrétne napovedá?Vy ste tu všetky s piatimi titulmi asi.

eeffka
6. jún 2024

@triomama je po 8, volala si na studijne? Uz ai mohla mat relevantne informacie.

lulamx
6. jún 2024

@triomama ked budete volat na studijne, tak lepsie bude vyzerat, ked si to nadejny student vybavi sam.
okrem toho je este moznost si vybrat aj zo sudijnych odborov, kde maju otvorene podavanie prihlasok do 2. kola.

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
thirstymonk
6. jún 2024

@triomama A hlavne som muž, nie žena. Ten pajko pri mojom mene nie je pre srandu králikov. Good luck.

thirstymonk
6. jún 2024

@esterr_ka Všetko nie, ale tak zistiť si ako sa podáva prihláška ozdaj viem... a keď neviem, tak si za 10 sekund vygooglim. Príde mi to, ako keby si chcela variť 10 chodové menu, ale nevieš, kde sa dá kúpiť múka :D

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
triomama
autor
6. jún 2024

@esterr_ka prepáč,zle som označila

triomama
autor
6. jún 2024

@thirstymonk chlap na MK 🤦‍♀️ ach...