icon

Ako sa pripraviť na SCIO testy?

diefrau
24. feb 2024

Ahojte, pripravuje sa tu niekto na SCIO testy? Mňa to čaká o týždeň a som z toho troška na nervy. Testy si robím, ale stále nemám z toho také výsledky, ako by som chcela. Viem, že sa na to nedá naučiť, ale aj tak ma to štve. Vôbec neviem, že koľko bodov z toho musím mať a čo by sa vlastne stalo keby to nespravím. Obávam sa toho. Kúpila som si aj učebnicu a čítala som si o tom ako sa úlohy vypracovávajú, ale je to celkom oničom.

Strana
z2
klinkova
15. mar 2024

@mooonika1975 ďakujem

darinka27
15. mar 2024

@klinkova dobrý večer, pokojne mi sem do súkromnej správy na koníkovi napíšte

dadus_ka
23. jan 2025

@darinka27 ahoj, písala si, ze máš dosť nacitaneho ohľadne SCIO testov. Vieš dat prosím nejaké vzácne rady? 🙏 A náhodou nevieš koľko bodov sa odčíta za nesprávnu otázku?

liuska_99
23. jan 2025

@darinka27 ahoj, nevieš prosím ako je to s kalkulačkami na matematike a všeobecných predpokladoch? Asi sú zakázané, však?

darinka27
24. jan 2025

@liuska_99 zakazane :(

darinka27
24. jan 2025

@dadus_ka ahooj, odcitava sa 0,33 bodu. Moje rady su take, ze ak netusis odpoved, tak netipuj, ale ak sa rozhodujes medzi 2, tak si tipni radsej ako keby vynechas. Pozeraj si youtube videa, skusaj si testy doma na cas. Na FB je skupina, kde sa posielaju stare testy a aj rady, pomahaju si so spravnymi odpovedami, ked nevies, tak sa urcite do nej pridaj. Hlavne nestresuj, preskoc otazku ked nevies, aby si nestratila na nej zbytocne cas. Nemusis mat vsetko dobre, najma nech mas aspon vacsinu, nikto nie je dokonaly.

dadus_ka
24. jan 2025

@darinka27 ďakujem 😊 🙏

Strana
z2