Ako sa rýchlo naučiť anglické prídavné mená?
Prosím pomôžte mi, dnes som nebola v škole a o 11 som sa dozvedela ze zajtra píšeme z anj rozcvicku na prídavne mena a ich opozita lenže ja som vtedy nebola doma apri menšom bratovi a sesternici sa ani učiť anj nedalo lenže problém je ze ja som sa začala učiť o 18:15 lebo vtedy som prišla domov q nič neviem. Ja vôbec nemám hlavu na anj neviem ju veľmi ani ju neovládam a ešte do toho ze aký je čas na mňa je už neskoro ja sa o takom čase už neučím vôbec neviem si s tým dat radu vôbec sa to neviem naučiť, nemáte nejaké radu ako sa to rýchlo naučiť?
Alebo tak ze aspoň si to zapamätať
Mne pomahalo cumiet do toho hned pred spanim este a takisto aj rano pred skolou
Skús si tu nájsť učivo a vyklikavaj si to opakuj je to fajn. wordwall
Skus si tie pridavne mena spajat s podstatnymi menami, pripadne do viet. Lepsie sa ti to vryje do hlavy. A odporucam ti sa anglictinu zacat poriadne ucit, v dnesnom svete je nevyhnuta, inak sa odrezes od dost vela veci. Skus appku Duolingo, je zadarmo👍 a aj pozeranie serialov v anglictine s sk titulkami ti velmi pomoze.
Ja som sa všetko biflila ráno pred školou o 5tej budík a dve hodiny som do toho cumela. Inak angličtinu sa uč kým mozes a zadarmo. Ja po 30tke chodím na kurz a stojí ma to nemalé peniaze.

Ja už o 18 nieže som unavená ale pre mňa je to už neskoro na učenie vôbec neviem ako potom budem zvládať strednú😭😭😭