icon

Ako sa rýchlo naučiť anglické prídavné mená?

dqqq
5. mar 2025

Prosím pomôžte mi, dnes som nebola v škole a o 11 som sa dozvedela ze zajtra píšeme z anj rozcvicku na prídavne mena a ich opozita lenže ja som vtedy nebola doma apri menšom bratovi a sesternici sa ani učiť anj nedalo lenže problém je ze ja som sa začala učiť o 18:15 lebo vtedy som prišla domov q nič neviem. Ja vôbec nemám hlavu na anj neviem ju veľmi ani ju neovládam a ešte do toho ze aký je čas na mňa je už neskoro ja sa o takom čase už neučím vôbec neviem si s tým dat radu vôbec sa to neviem naučiť, nemáte nejaké radu ako sa to rýchlo naučiť?

dqqq
autor
5. mar 2025

Ja už o 18 nieže som unavená ale pre mňa je to už neskoro na učenie vôbec neviem ako potom budem zvládať strednú😭😭😭

dqqq
autor
5. mar 2025

Alebo tak ze aspoň si to zapamätať

missviolet
5. mar 2025

Mne pomahalo cumiet do toho hned pred spanim este a takisto aj rano pred skolou

veronikavaneska
5. mar 2025

Skús si tu nájsť učivo a vyklikavaj si to opakuj je to fajn. wordwall

momoftwo
5. mar 2025

Skus si tie pridavne mena spajat s podstatnymi menami, pripadne do viet. Lepsie sa ti to vryje do hlavy. A odporucam ti sa anglictinu zacat poriadne ucit, v dnesnom svete je nevyhnuta, inak sa odrezes od dost vela veci. Skus appku Duolingo, je zadarmo👍 a aj pozeranie serialov v anglictine s sk titulkami ti velmi pomoze.

maddie1711
5. mar 2025

Ja som sa všetko biflila ráno pred školou o 5tej budík a dve hodiny som do toho cumela. Inak angličtinu sa uč kým mozes a zadarmo. Ja po 30tke chodím na kurz a stojí ma to nemalé peniaze.