icon

Ako sa rýchlo naučiť bezchybne konverzovať v nemčine?

28. dec 2023

Ahojte.
Vy ktore ucite nemcinu, viete nieco odporucit. Ako sa najrychlejsie dostat do konverzacie v nemcine ? Hovorim s velkymi gram. chybami hocijako proste. Hoci zaklady gramatiku mam presne nastudovane. Ale napr neviem tie odlucitelne neodlucitelne neviem woruber daruber a tie otazky neviem nechapem to ani vobec nikdy som nechapala. Mam aj malu slovnu zasobu neviem napr vobec tie pady v konverzacii v spojitosti s clenmi napr mit einem ??Hund aLebo ze mit meinem kinder ? Ja absolutne neviem koncovky a take mnozne cislo vobec to tam strielam hocico absolutne neviem ze ci je tam na konci s alebo iba prehlasky. A netusim ako sa to doucit. Neviem proste komunikovat vobec spravne a Dobre a vlastne s nikym som nekomunikovala uz 13 rokov takze nula bodov a na SS som mala sice jednicky ale to uz je davno. Kde je nejaky online lacnejsi kurz nemciny kde najdem ? Vyhadzuje mi s native speakermi 250e kurz a ze 10 hodin po 30min co sa mi zda extreme vela. Mam aj taky pocut ze sa neviem donutt k tej konverzacii ..ak ste tu nejaka co aj ucite a mate Dobru ceny mozeme sa dohodnut vsak..dakujem

Strana
z2
erikavesela
31. dec 2023

@zuzana76 a popritom nemci si myslia prave o slovencine, ze je tvrda (mnoho spoluhlasok za sebou dodava "tvrdost" jazyku)...presne, ma pravidla, kt.platia..a vobec, ak pravidla pochopis, nema tazku gramatiku...ako hovorila Renate, najlepsi ucitel nemciny akeho som kedy mala, v nemcine neexistuju vynimky, len ucitelia, kt.ich nedokazu vysvetlit ..a dnes po rokoch s nou suhlasim..

tl999
31. dec 2023

@klimova28 nemas zaco. Dúfam ze sa ti učenie takýmto spôsobom zapáči.

Strana
z2