Ako sa vzdelávať v účtovníctve?
Ahojte, viem že je tu už pár tém ale nejak som nenašla čo, hľadám. Momentálne si robim kurz účtovníctva a po prázdninách pokračujem na II. stupeň VŠ v programe účtovníctvo. Na bakalárskom štúdiu som študovala na ekonomickej ale iný program. Keďže je mi jasné, že účto je náročný beh na dlhu (nekonečnú) trať, chcem sa opýtať tých, ktore už máte čo to v tejto oblasti za sebou, či by ste mi vedeli poradiť nejakú literatúru, portály a podobne ktoré by sa mi hodili. Viem že po kurze ani po škole zo mňa účtovnícka nebude a musím na sebe makať, a preto chcem začať čo najskôr. Účtovníctvo ma baví a zaujíma. Chcem si po prázdninách hľadať brigádu v tejto oblasti a rada by som cez prázdniny získala nejaký rozhľad. Ďakujem 🌸
Len prax so hľadaj, junior účtovník, za hocijaký plat by som to robila, len kvôli skúsenostiam
A na FB je super skupina Účtovníci
@martul áno to mám aj v pláne nájsť si popri škole nejakú prácu na získanie skúsenosti. Ďakujem 🙂 skupinu pozriem
Myslim, ze aj kurzy Mihala ti mozu pomoct...
Najlepšie kurzy má CUS
odporúčam cus.sk

Len prax so hľadaj, junior účtovník, za hocijaký plat by som to robila, len kvôli skúsenostiam
A na FB je super skupina Účtovníci