icon

Ako si vybrať vysokú školu v Nitre?

9. jan 2024

ahojte, chcem na VŠ do nitry, mam 3 odbory a neviem ktorym ist… pačia sa mi všetky, su aj podobne trochu, ktore je podla vas najlepšie, v ktorom sa da uplatnit skor?
Mate skusenosti?

1. Editorstvo a vydavatelska prax

2. marketingova komunikacia a reklama

3. žurnalistika

domkakvet
9. jan 2024

Uvidis aj podla toho na ktory ta zoberu.

makulienka1
9. jan 2024

Za mňa určite marketing.

blazargandalf
10. jan 2024

Nechcem ťa domotivovať, i keď to asi teraz robím, ale obory ktoré by si chcela študovať nahradí o pár rokov A.I resp. ,, umelá ,, inteligencia. Určite nestrať roky života niečím, po čom nebude v budúcnosti záujem. Jedinú perspektívu čo sa týka Nitry vidím tu. https://tf.uniag.sk/sk/uvodna-stranka/

miriam11
10. jan 2024

Napis si lístky,vylosuj. Úprimne, neviem, ktoré z nich je horšie....

ovaaa
10. jan 2024

@blazargandalf prečo práve túto?

simsalabim
10. jan 2024

Novinarcinu podla mna moze robit ktokolvek, nemusi to mat vystudovane.... z tychto troch by som si vybrala MK, zda sa mi to dost kreativny odbor a kreativita je ziadana v mnohych profesiach.

autor
10. jan 2024

@blazargandalf dobre a niečo poodbne tymto čo ma zmysel a čo nenahradi AI? Kreativne alebo tak? asi nie technicke kedže ja sa s fyzikou nepriatelim velmi

blazargandalf
10. jan 2024

@ovaaa technikou bude treba vždy ( pozor, nemýliť si s ľudmi čo kódujú software )

blazargandalf
10. jan 2024

Tak medicínu. Sám mám vyštudovaný marketing. V marketingu majú všeobecne radšej ľudí čo sú samoukovia a vedia sa predať.