Ako zladiť kurz a rodičovskú dovolenku?
Ako ste stihali chodit na kurz pocas rod. dovolenky? Moj ma byt cca od osmej do pol tretej. Pre mna osobne je to vela hodin. Vyhovoval by mi kratsi cas kvoli synovi.
@elinosar ja som sa najprv informovala ako bude prebiehat “vyucba” a az na zaklade toho som vyberala. Mne vyhovovali take, kt su vacsinou online a potom cast prezencne napriklad v prahe som takto bola na vikend intenzivne 2X10 hodin, takze takato kombinacia za mna naj.
U mna online nebude mozne. Vraj 8 tyzdnov. 3 - 4 dni v tyzdni. Snad sa bude dat kolektívne dohodnúť lebo je to ozaj vela :(
@elinosar budem úprimná, ak si čo len priemerne inteligentná, tak sa nad tým zamyslíš a nie urazíš. Masér dokáže človeku spôsobiť celoživotne zdravotné následky neodborným zásahom. Ty chceš byť napriek chýbajúcemu adekvátnemu vzdelaniu masér, ešte si ani nezačala s prípravou a už hľadáš cesty, ako zmeniť kurz, pretože ti nevyhovuje. Choď na kurz, keď budeš mať na neho čas a priestor. Chápem, že pri deťoch je to náročné, ale masér je niekto, kto vie urobiť obrovské škody na tele, preto treba robiť kurz vtedy, ak je na to priestor a človek sa tomu môže venovať naplno.

Prisla strazit svokra 🙂 aby si muz nemusel brat dovolenku a ja som mohla ist na kurz. Ono ak je tonpar dni, tak sa to asi da zariadit ale ak by mal trvat dlhsie tak veru neviem ani ako by som si to vtedy ja zariadila.