icon

Ako zladiť kurz a rodičovskú dovolenku?

elinosar
16. sep 2024

Ako ste stihali chodit na kurz pocas rod. dovolenky? Moj ma byt cca od osmej do pol tretej. Pre mna osobne je to vela hodin. Vyhovoval by mi kratsi cas kvoli synovi.

petamich
16. sep 2024

Prisla strazit svokra 🙂 aby si muz nemusel brat dovolenku a ja som mohla ist na kurz. Ono ak je tonpar dni, tak sa to asi da zariadit ale ak by mal trvat dlhsie tak veru neviem ani ako by som si to vtedy ja zariadila.

milanemila
16. sep 2024

@elinosar ja som sa najprv informovala ako bude prebiehat “vyucba” a az na zaklade toho som vyberala. Mne vyhovovali take, kt su vacsinou online a potom cast prezencne napriklad v prahe som takto bola na vikend intenzivne 2X10 hodin, takze takato kombinacia za mna naj.

nika23t
16. sep 2024

@elinosar mala som večerný online od 16tej do 20tej a malú strážil aj ukladal spat muž.

elinosar
autor
16. sep 2024

U mna online nebude mozne. Vraj 8 tyzdnov. 3 - 4 dni v tyzdni. Snad sa bude dat kolektívne dohodnúť lebo je to ozaj vela :(

ibrunova
17. sep 2024

@elinosar aký kurz?

luccija
17. sep 2024

@elinosar tak nevies robiť dve veci naraz, keď už chces ísť na kurz a niečo sa naučiť, tak by si ho mala absolvovat v celom rozsahu, ale pri dieťati 2m je dost

elinosar
autor
17. sep 2024

@ibrunova masersky kurz

@luccija urcite absolvujem v celom rozsahu. Len by bolo lepsie ak by sa radsej predlzil na ukor zníženia poctu hodín denne

melanta
17. sep 2024

@elinosar budem úprimná, ak si čo len priemerne inteligentná, tak sa nad tým zamyslíš a nie urazíš. Masér dokáže človeku spôsobiť celoživotne zdravotné následky neodborným zásahom. Ty chceš byť napriek chýbajúcemu adekvátnemu vzdelaniu masér, ešte si ani nezačala s prípravou a už hľadáš cesty, ako zmeniť kurz, pretože ti nevyhovuje. Choď na kurz, keď budeš mať na neho čas a priestor. Chápem, že pri deťoch je to náročné, ale masér je niekto, kto vie urobiť obrovské škody na tele, preto treba robiť kurz vtedy, ak je na to priestor a človek sa tomu môže venovať naplno.

elinosar
autor
17. sep 2024

@melanta ja viem. Planujem si otvorit zivnost takze to beriem vazne.