icon

Ako zvládate písanie bakalárky v záverečnej fáze?

26. feb 2025

Ahojte, snazim sa pisat bakalarku, myslim ze ju odovzdavame tak do polky az konca aprila... Je tu niekto na tom podobne pripadne ako dlho vam ju trvalo kvalitne napisat? doteraz som mala toho kopec v skole a na praxi tak som pisala celkom malo a idem sa do toho opriet len som z toho nervozna😭 viem si predstavit ze teraz budem sediet denne par hodin na zadku a len pisat a pisat, tesim sa 🫶😂 ostatnym drzim vam palce

baboobchod
26. feb 2025

Včera som dopísala úvod a záver 🥳 Ja som externá, takže všetko po večeroch, cez vikendy. Popri práci. Skúšky som spravila naschvál v predtermínoch, aby som mala celý január a február čas. Tak dúfam, že školiteľ bude s výsledkom ok, zajtra mu to pošlem.
Drž sa ✊🏻

anika
26. feb 2025

Netreba sa toho bat, treba sa rozpisat, zahlbit a potom to uz ide samo, treba napisat, potom je lahsie skrtat, prehadzovat, a ine kozmeticme upravy

autor
26. feb 2025

@baboobchod si frajerka, nech ti to dobre dopadne🫶

autor
26. feb 2025

@anika snad sa do toho dostanem fuu🥲

henii
26. feb 2025

Ja som síce štátnicovala minulý rok, ale napísala som to fakt rýchlo asi za 2-3 týždne😀 vyzera to hrozivo, ale ak sa do toho človek dostane, ide to fakt samo 😊 horšie bolo učiť sa na štátnice 😀
Držím palce, nech všetko dobre dopadne

autor
26. feb 2025

@henii wau tak to si musela mat fakt velke odhodlanie😂🫶