Ako zvládnuť rozširujúce štúdium fyziky?
Ahojte, chcem sa opýtať, vedeli by ste mi poradiť? Rozmýšľam nad rozširujúcim štúdiom fyziky, nakoľko mám teraz kombo bi/ch a nikde si neviem nájsť prácu v mojom okolí. Viete mi povedať, kde sa dá študovať, prípadne aké je štúdium? Dá sa to zvládnuť aj popri normálnej práci? Ďakujem.
Ja zvazujem Nitru.
@kakaovyrez ahoj, začala si v tej Nitre prosím ta?
Ano ja som uz davala prihlasku a uz mi prislo aj rozhodnutie o prijati
@donita ahoj, začala si tuu fyziku prosím ta?
@donita ahoj, študuješ tu fyziku prosím ta?
@luciakardosova ahoj, áno. Prvý rok mám za sebou. Pýtaj sa konkrétne. Výučba prebieha každý piatok prezenčne v Nitre.
@donita ahoj, študuješ tu fyziku prosím ta?
@luciakardosova ano studujem v presove, prvy rok skoro za nami, este jedna skuska. Chodime v sobotu prezencne, za semester mame 9 sobout a potom skusky.
chcem sa opýtať, ako je to v Prešove keď sa nemôžete zúčastniť napr. jednu sobotu? je povinná 100% účasť?
@luciakardosova ahoj, áno. Prvý rok mám za sebou. Pýtaj sa konkrétne. Výučba prebieha každý piatok prezenčne v Nitre.
@petka2010 , dakujem a to ta pustaju z práce stale? budem mat novu pracu a pochybujem, ze by ma pustali.
chcem sa opýtať, ako je to v Prešove keď sa nemôžete zúčastniť napr. jednu sobotu? je povinná 100% účasť?
@tess1996 nietko si robi prezencku,niekto nie. Laboratorne cvicenia musis urobit a ked sa ti neda v sobotu,tak to musis urobit s dennymi cez tyzden. Ked su prednasky,tak vedia tolerovat isty pocet.
@petka2010 , dakujem a to ta pustaju z práce stale? budem mat novu pracu a pochybujem, ze by ma pustali.
@luciakardosova púšťajú. Tento rok som mala 1 vyucovaciu hodinu na škole, kde učím, v piatok. Budúci budem mať rozvrh tak, že v piatky v škole nebudem. Veď oni potrebujú fyzikara
ahojte, dievčatá, chodíte teda na tú fyziku? je to užitočné aj pre tie, čo ste mali nejakú fyziku aj na VŠ, teda z didaktického hľadiska? podľa predmetov na internete by malo byť, ale v porovnaní s matematikou je tam tých predmetov oveľa viac :( ako časovo je náročná výučba, odkedy, dokedy prebieha a akým spôsobom vás na to uvoľňujú z práce? ďakujem.
@s_kika Ahoj, kam plánuješ ísť? Prešov či Nitra? 🙂
Ahojte. Chcem sa opýtať na rozširujúce štúdium fyziky v Nitre. Je rozdelené aj pre tých čo chcú len fyziku pre ZŠ? A myslíte,že to zvládne aj niekto, kto nechodil na gymnázium a nemal fyziku na strednej škole? ĎAKUJEM
Ahojte. Chcem sa opýtať na rozširujúce štúdium fyziky v Nitre. Je rozdelené aj pre tých čo chcú len fyziku pre ZŠ? A myslíte,že to zvládne aj niekto, kto nechodil na gymnázium a nemal fyziku na strednej škole? ĎAKUJEM
@andulag nie je rozdelené. Na Slovensku sa študuje pre druhý stupeň aj stredné školy spolu. Dá sa to zvládnuť ale časovo je to náročné. Musíš sa veľa učiť, pripravovať. Nedá sa to odflaknut
@andulag nie je rozdelené. Na Slovensku sa študuje pre druhý stupeň aj stredné školy spolu. Dá sa to zvládnuť ale časovo je to náročné. Musíš sa veľa učiť, pripravovať. Nedá sa to odflaknut
@petka2010 ja sa bojím či to zvládnem, keď som nemala stredoškolskú gymnaziálnu fyziku. Nebude mi to učivo chýbať?
Učím ju na základnej škole, celý druhý stupeň. Len som nechodila na gympel. Čiže stredoškolské učivo neovládam.

@s_kika ja som mala fyziku naposledy na gymnáziu 😁, teraz druhý rok učím na ZŠ fyziku... Venujem sa astronómii, a tá má k fyzike blízko. Mnohé veci berieš ako fakt, ale po niektorých prednáškach, pochopíš prečo je to tak. 🙂