icon

Ako zvládnuť rozširujúce štúdium fyziky?

tess1996
26. mar 2024

Ahojte, chcem sa opýtať, vedeli by ste mi poradiť? Rozmýšľam nad rozširujúcim štúdiom fyziky, nakoľko mám teraz kombo bi/ch a nikde si neviem nájsť prácu v mojom okolí. Viete mi povedať, kde sa dá študovať, prípadne aké je štúdium? Dá sa to zvládnuť aj popri normálnej práci? Ďakujem.

Strana
z2
petka2010
4. jan 2025

@s_kika ja som mala fyziku naposledy na gymnáziu 😁, teraz druhý rok učím na ZŠ fyziku... Venujem sa astronómii, a tá má k fyzike blízko. Mnohé veci berieš ako fakt, ale po niektorých prednáškach, pochopíš prečo je to tak. 🙂

luciakardosova
8. jún 2025
@kakaovyrez

Ja zvazujem Nitru.

@kakaovyrez ahoj, začala si v tej Nitre prosím ta?

luciakardosova
8. jún 2025
@donita

Ano ja som uz davala prihlasku a uz mi prislo aj rozhodnutie o prijati

@donita ahoj, začala si tuu fyziku prosím ta?

luciakardosova
8. jún 2025
@donita

@lukinka00 to dame, pomozeme si navzajom 😉

@donita ahoj, študuješ tu fyziku prosím ta?

luciakardosova
8. jún 2025
@petka2010

@petka2010 ahoj, prosím ta, mohla by si mi povedať niečo bližšie? Zvažujem štúdium v Nitre od septembra. Ďakujem.

petka2010
8. jún 2025
@luciakardosova

@luciakardosova ahoj, áno. Prvý rok mám za sebou. Pýtaj sa konkrétne. Výučba prebieha každý piatok prezenčne v Nitre.

donita
8. jún 2025
@luciakardosova

@luciakardosova ano studujem v presove, prvy rok skoro za nami, este jedna skuska. Chodime v sobotu prezencne, za semester mame 9 sobout a potom skusky.

tess1996
autor
9. jún 2025

chcem sa opýtať, ako je to v Prešove keď sa nemôžete zúčastniť napr. jednu sobotu? je povinná 100% účasť?

luciakardosova
9. jún 2025
@petka2010

@luciakardosova ahoj, áno. Prvý rok mám za sebou. Pýtaj sa konkrétne. Výučba prebieha každý piatok prezenčne v Nitre.

@petka2010 , dakujem a to ta pustaju z práce stale? budem mat novu pracu a pochybujem, ze by ma pustali.

donita
9. jún 2025
@tess1996

chcem sa opýtať, ako je to v Prešove keď sa nemôžete zúčastniť napr. jednu sobotu? je povinná 100% účasť?

@tess1996 nietko si robi prezencku,niekto nie. Laboratorne cvicenia musis urobit a ked sa ti neda v sobotu,tak to musis urobit s dennymi cez tyzden. Ked su prednasky,tak vedia tolerovat isty pocet.

petka2010
10. jún 2025
@luciakardosova

@petka2010 , dakujem a to ta pustaju z práce stale? budem mat novu pracu a pochybujem, ze by ma pustali.

@luciakardosova púšťajú. Tento rok som mala 1 vyucovaciu hodinu na škole, kde učím, v piatok. Budúci budem mať rozvrh tak, že v piatky v škole nebudem. Veď oni potrebujú fyzikara

tess1996
autor
16. jún 2025
@s_kika

ahojte, dievčatá, chodíte teda na tú fyziku? je to užitočné aj pre tie, čo ste mali nejakú fyziku aj na VŠ, teda z didaktického hľadiska? podľa predmetov na internete by malo byť, ale v porovnaní s matematikou je tam tých predmetov oveľa viac :( ako časovo je náročná výučba, odkedy, dokedy prebieha a akým spôsobom vás na to uvoľňujú z práce? ďakujem.

@s_kika Ahoj, kam plánuješ ísť? Prešov či Nitra? 🙂

andulag
29. júl 2025

Ahojte. Chcem sa opýtať na rozširujúce štúdium fyziky v Nitre. Je rozdelené aj pre tých čo chcú len fyziku pre ZŠ? A myslíte,že to zvládne aj niekto, kto nechodil na gymnázium a nemal fyziku na strednej škole? ĎAKUJEM

petka2010
30. júl 2025
@andulag

Ahojte. Chcem sa opýtať na rozširujúce štúdium fyziky v Nitre. Je rozdelené aj pre tých čo chcú len fyziku pre ZŠ? A myslíte,že to zvládne aj niekto, kto nechodil na gymnázium a nemal fyziku na strednej škole? ĎAKUJEM

@andulag nie je rozdelené. Na Slovensku sa študuje pre druhý stupeň aj stredné školy spolu. Dá sa to zvládnuť ale časovo je to náročné. Musíš sa veľa učiť, pripravovať. Nedá sa to odflaknut

andulag
30. júl 2025
@petka2010

@andulag nie je rozdelené. Na Slovensku sa študuje pre druhý stupeň aj stredné školy spolu. Dá sa to zvládnuť ale časovo je to náročné. Musíš sa veľa učiť, pripravovať. Nedá sa to odflaknut

@petka2010 ja sa bojím či to zvládnem, keď som nemala stredoškolskú gymnaziálnu fyziku. Nebude mi to učivo chýbať?

nelca0510
30. júl 2025
@andulag

@petka2010 ja sa bojím či to zvládnem, keď som nemala stredoškolskú gymnaziálnu fyziku. Nebude mi to učivo chýbať?

@andulag tak sa zacni učiť teraz. Lebo potom toho budeš mať nad hlavu.

petka2010
31. júl 2025
@andulag

@andulag a učíš ju? Ak áno, budeš aspoň trochu v obraze.

andulag
31. júl 2025

Učím ju na základnej škole, celý druhý stupeň. Len som nechodila na gympel. Čiže stredoškolské učivo neovládam.

petka2010
1. aug 2025
@andulag

Učím ju na základnej škole, celý druhý stupeň. Len som nechodila na gympel. Čiže stredoškolské učivo neovládam.

@andulag dá sa to zvládnuť. Je to náročné, ale dá sa to zvládnuť

Strana
z2