icon

Ako zvládnuť talentové skúšky na pomaturitné štúdium?

26. feb 2025

Ahojte. Prosím vás, veľmi chcem ísť na pomaturitne štúdium vychovavatelstvo a učiteľstvo MŠ. No obávam sa tých talentových skúšok. Nemám žiadny talent, nadanie... Spievať neviem, vôbec nepoznám noty, rovnako mi ani šport nejde. Myslíte že sa to dá nejako naučiť a zvládnuť tie talentovky? Je tu niektorá z vás taká čo to tiež nevedela a zvládla tie talentovky? Prípadne na koho sa mám obrátiť aby i s tým pomohol a naučil ma to? Vďaka za rady

kvetinka_2
3. mar 2025

Zdravím. Keď Ti nejde spev, môžeš to vykompenzovať troma ďalšími skúškami. Budeš mať skúšky z výtvarnej, hudobnej, telesnej a jazykovej výchovy. Jazyková výchova to budeš recitovať, čítať text (aby zistili, či neračkuješ, alebo niečo podobné), budeš musieť porozumieť prečítanému textu. Telesná budeš mať skok do diaľky, člnkový beh 4x10m a kotuľ vpred a vzad. Môžeš si skúšať behať, ak máte v blízkosti bežeckú dráhu a pod.☺️🍀Neboj, keď si budeš veriť skúšky zvládneš, ver si. Nezabudni, že každý máme svoj skrytý talent a treba ho je využiť/použiť.❤️A nezabudni, že za každú môžeš získať maximálne 30b, čiže 120b spolu. Minimálny počet na prijatie je 60b.✊🍀

carmen238
13. jún 2025

Ahoj, už si robila skúšky?

tmonika
29. júl 2025

@anonym_autor ahoj uz si robila skusky?