icon

Akú vysokú školu zvoliť na kariéru fyzioterapeuta?

petra438
4. dec 2023
melanta
4. dec 2023

Lekárska fakulta (BA alebo KE) alebo Slovenská zdravotnícka univerzita.

janinque
4. dec 2023

Moja sestra chodila do Piešťan na fyzioterapiu, ak by si chcela viac info, kontaktuj ju @mascaate

ivetz
4. dec 2023

@petra438 LF Masarykovej univerzity Brno

petra438
autor
4. dec 2023

@ivetz aj ste tam študovala alebo poznáte niekoho

petra438
autor
4. dec 2023

@ivetz viem že aj v Trenčíne je ale neviem aká je či ok lebo na Piešťany som moc dobre recenzie nepočula ale či je to pravda.

anavixy
4. dec 2023

Ja som studovala na MU v Brne sice osetrovatelstvo, ale isla by som hned bez zavahania, podla mna neporovnateľne a co sa tyka fyzio urcite tiez, resp. uz duplom. V praci sestry az take rozdiely realne nevidis, pretoze tam to ide vsetko podla urcitych pravidiel odd, ale pocas studia som tie rozdiely (kamaratka studovala na SK) vnimala. Pri praci fyzio je to ale aj o tom aky zaklad, prax, vedomosti a prilezitosti dostanes pocas studia a v tomto je MU podla mna skvela, asi tazsia, ale skvela. 🍀

ivetz
4. dec 2023

@petra438 Nie, ja som tam neštudovala. Poznám absolventa tejto školy, ktorý našiel uplatnenie ešte počas štúdia. A od známeho (lekár) mám info, že absolventi zo Slovenska sa na absolventov tejto VŠ nechytajú - nechcem sa nikoho dotknúť. Keby som mala riešiť toto štúdium so svojim dieťaťom, tak by sme išli touto cestou...

uradnikova
4. mar 2024

@janinque dobry den.zamyslam sa nad tou skolou.potrebovala by som sa popytat. Funguje este sestra tu na koniku keby jej poslem spravu? Vdaka

janinque
5. mar 2024

@uradnikova myslim ze ano, kludne jej napiste