icon

Aký certifikát sa oplatí?

12. mar 2023

Aky certifikat mlanujete tento rok ziskat?
PS tema pre vzajomne inspirovanie

Strana
z2
petamich
27. mar 2023

@alana1 vies co mne v zasade ide iba o tu certifikaciu, v praxi su tie projekty riadene, akoby som to povedala 🤪 zaujimavo, metodika sa ohyna, veci sa robia na macko-psa vsak to asi poznas ale dakujem ti velmi pekne za recenziu! ja sa neviem dokopat vybrat, ze cez koho

petamich
27. mar 2023

@banalu no ja viem, ze chcem Prince 2 foundation a practitioner zatial a teraz tiez sa snazim ziskat viac info o tej moznosti preplatenia a este idealne, ze cez koho si ho robit, lebo viacere firmy ponukaju ten pripravny kurz, ja ho ale potrebujem online, onsite alebo samostudium je vieme ako pri dietati ale tak asi nic ine ako samostudium mi nezostane 😵‍💫 tak asi si necham poradit od kolegov, ze cez koho (dam potom vediet)

banalu
27. mar 2023

@petamich presne aj ja to potrebujem ako ty, lebo sa nemozem na dva dni odpratat z domu, kvoli malej.
Preto sa aj pytam ci nahodou uz nemate nieco osvedcene.

viera27
27. mar 2023

V byvalej firme sme tak s agile skoncili na sude. Kazdy planning bol de facto "kick off" a akosi aj napriek nakopenym novym poziadavkam terminy zostavali nezmenene 🤣 . Strasne in je to,vsade to pchaju,ale nik sa naozaj nezamysla,ci sa to na dany projekt hodi. Este som dobru implementaciu nikde nezazila. Akurat mitingov plny kalendar a robit nie je kedy.

alana1
28. mar 2023

@petamich ja som si robila cez tuto spolocnost https://potifob.sk/PRINCE2_Foundation skolenie a skusky cez peoplecert. vsetko prebiehalo online formou, skolenie 4 dni -3 dni foundation a 1 practitioner, ale ten practitioner bol len o tom, ze sme pisali test z knihy , ktoru nam poskytli.

nikolette75
16. aug 2023

@alana1 dajte vediet ako ste sa pripravili ucili na Prince 2 - Foundation bola som aj na skoleni aj mam doma material no stale to doma nedavam na viac ako 50% viem ze to staci ale ja chcem ist na skusku ked to bude viac pretoze to davam tesne na 50% alebo pod - neviem uz naco sa zamerat co si este raz prejst a pod najdem niekde testy normalne v slovencine dalsie kedze skusku uz mam takto predplatenu? Vdak

petamich
16. aug 2023

@nikolette75 ja som si napr. poriadne precitala knihu, robila si vlastne poznamky, musim povedat, ze ta firma, co nas skolila mala vyborne spracovanu prezentaciu, potom som si spravila cvicne testy co nam dali a tam kde som mala najmenej bodov, opat som sa vratila ku knihe, spravila som si testy opat a uz to slo podstatne lepsie, ono ked sa nad tym clovek kusok zamysli, vacsina veci aj dava celkom logicky zmysel

nikolette75
19. sep 2023

@petamich uz sa musim po dovolenke opat do toho pustit ano mam aj ja taku prezentaciu musim znova nastudovat, mali pravdu, ze oplati sa skusku hned robit po skoleniach potom to cloveku uz vypadne z hlavy dakujem

petamich
19. sep 2023

@nikolette75 no mali 🫣 ja sa teraz neviem dokopat k Practitioner, stale to posuvam, medzitym som sa do prace vratila a akosi nie je kedy

alana1
19. sep 2023

@petamich no ja som robila deň pred vypršaním platnosti kódu na skúšku 😆

petamich
19. sep 2023

@alana1 mam silne podozrenie, ze dopadnem velmi podobne 😵‍💫 vratila som sa do novej role, zrazu az tak netreba, ja sa snazim teraz uplne ine veci ucit 😃 ale teda nenecham to prepadnut! 💪🏻

alana1
19. sep 2023

@petamich ako urcite to treba vyuzit...moj postreh, cim menej som premyslala nad otazkami , tym viac spravnych odpovedi som nachytala 😀

petamich
19. sep 2023

@alana1 budem si to pamatat 🙂 dakujem!

dandava
19. feb 2025

@petamich ahoj aké máš prosím certifikáty? Chcem prejsť do IT sféry preto sa pýtam ďakujem

petamich
19. feb 2025

@dandava Scrum a Prince 2, dolezite je co v tom IT chces robit, lebo zrovna s tymito certifikatmi, to asi az take jednoduche nebude 🙂 kazdopadne po Scrum Mastroch je napr. u nasich klientov velky dopyt, zial ale vacsinou hladaju interne.

mamina7070
19. feb 2025

Ja mam TOGAF a Archimate z tych consommrobila za posledne roky

ale zalezi co chces v IT robit

Strana
z2