Aký veľký je záujem o štúdium filozofie?
Ahoj, no neviem, aký veľký je o to záujem teraz, no kamarátka to vyštudovala asi 10 rokov dozadu a nikdy si v tom odbore prácu nájsť nevedela, venuje sa úplne niečomu inému...
Škoda času na štúdium. Poobzeraj sa po žiadanejšom odbore, napr. psychológia, logopedia, jazyky...
suhlasim, podla mna ovela vacsi ako treba a treba teda mysliet aj na uplatnenie mam niekolko kamaratiek ktore toto studovali a nic z toho.
Podla mna je to krasny odbor. Uplatnenie vidim hlavne zostat na univerzite, spravit si doktorat, vybrat sa na zahranicne pobyty, zdokonalit sa v jazykoch a mozes chodit prednasat aj po okolitych statoch.
@zzzh určite neodporúčam,ja som pôvodne išla študovať angličtinu a náuku o spoločnosti,ale nakoniec to bola len čistá filozofia,proste o ničom,ešteže mám tu AJ.Prednasky nám často odpadávali,filozofické debaty o ničom,teda aspoň mňa to nebavilo.Dodnes banujem,že som nešla študovať radšej 2 jazyky...
Mám. Ľutujem.

@zzzh Väčší než potreba na trhu práce. Vyber si niečo iné a filozofické smery si študuj doma ako koníček 🙂