Anglický kurz, lektor s certifikátom

ernuska296
21. nov 2023

Dobrý deň prosím Vás hľadám kurz,lektora angličtiny v Trnave,Piešťanoch kde by som sa ozaj naučila angličtinu a nebála sa komunikovať,pretože môj problém je že sa bojím komunikovať. A bolo by super až by bolo ku kurzu osvedčenie -aby som mala do práce dôkaz.dakujem za odpovede moc!

miggy
21. nov 2023

A nechceš online kurz? Ak áno, viem odporučiť školu, kde sú aj native speaker lektori

ernuska296
autor
21. nov 2023

@miggy a ten online aj dačo naučí?neviem si to predstaviť ale kľudne pošli dakujem

daja07
21. nov 2023

@ernuska296 potrebujes sa po anglicky hlavne rozpravat. Idealne s native speakrom ktory ani nevie po slovensky. Certifikaty z jazyka su zvycajne v zamestnani nanic, potrebujes vediet komunikovat v jazyku. Ak certifikat potrebujes tak taky z jazykovky ti je tiez na dve veci asi. Ja odporucam stranku ITALKI. Pohladaj si na nete. Najdes si lektora, cas, cenu podla uvazenia.

melanta
22. nov 2023

@ernuska296 ja som sa 2 jazyky naučila na certifikát C1 cez online a popri tom ako samouk. Čo sa týka osvedčenia, záleží či potrebuješ iba potvrdenie o tom, že sa učíš alebo potrebuješ oficiálny certifikát. Oficiálny certifikát si môžeš urobiť v škole, ktorá certifikáty vydáva aj bez toho, žeby si tam chodila na kurz.

domi235
24. nov 2023

@melanta ahoj, jazyky si sa ucila cez aku online skolu/kurz? Ja sa potrebujem zlepsit v rozpravani, ale neviem ako mam zacat ci je lepsie rozpravanie sama so sebou v cudzom jazyku alrbo zacat online skolou. Pls o radu. Moja uroven AJ B2.

yoxinka
24. nov 2023

@domi235
V rozprávaní sa zlepšíš jedine rozprávaním. Toto sú tvoje možnosti: 1. Nájsť si anglických kamošov s ktorými budeš chodiť pravidelne von a budete kecať (tak to spravila jedna moja kamoška, dnes má vlastnú jazykovku), 2. Nájdeš si lektora s ktorým budeš pravidlene komunikovať, môže byť native aj Slovák/Čech, native je lepšie, lebo si nútená sa v angličtine nejako vynájsť, nemáš barličku - slovenčina/čeština. 3. Nájdeš si online učiteľa/partnera na kecanie. Italki je v tomto super. Vieš si vybrať lektora a sumu akú len chceš aj angličtiny rôzne (britská/americká/austrálska),hodinu si dohodneš podľa svojich časových možností. Kamoška sa s Italki dostala za pár mesiacov z nuly na B1 v španielčine. Našla tam totálne týpka lektora, ktorý jej brutálne sadol. 4. Môžeš self talkovať - rozprávať sa sama so sebou, snažiť sa myslieť v angličtine a rozprávať si všetko čo robíš/vidíš/zažívaš/plánuješ …. z mojej skúsenosti toto je časom nuda, ale môj introverný muž sa takto naučil perfektne nemecky.

sylvie
25. nov 2023

ucim sa len online, cez italki.com odporucam, mozes vyskusat niekolko lektorov

martinkaijav
26. nov 2023

@ernuska296 Ja môžem odporučiť Inštitút jazykov a vzdelávania v Trnave, pozri stránku www.trnava.ijav.sk , skvelá lektorka s ktorou sa môžeš stretnúť osobne a mať hodiny osobne a dostaneš aj cerifikát.

domi235
30. nov 2023

@sylvie este som pocula o lingode, ma niekto skusenosti s lingodou super sprint ? Ďakujem

sylvie
30. nov 2023

@domi235 to nepoznam

domi235
30. nov 2023

@yoxinka chcem sa ta opytat, tvoj muz ked sa ucil neminu si stanovil sam plan alebo si nasiel na nete nejaky plan tem a podla neho isiel? Hladam nieco take ako plan tem kde nemusim dlho premyslat aky self talk si dam.

yoxinka
30. nov 2023

@domi235
Môj muž sa nemčinu naučil ako decko z rozprávok. Potom keď bol väčší, jeho sestra robila au pair v Nemecku, tak tam bol na nejaké prázdniny a ten self talk robil úplne intuitívne, že si len rozprával veci nemecky, nebol za tým plán ani nič. Na výške začal robiť v korporáte a tam mal nemčinu v robote a odvtedy to používa v podstate denne. Z mojej skúsenosti vie byť self talk časom nudný a je lepšie pohľadať niekoho na konverzáciu. Self Talk sa celý odohráva v tvojej hlave, komunikáciou musíš reagovať na veci, ktoré nečakáš.

domi235
30. nov 2023

@yoxinka ano komunikacia je v tom lepsia.

sylvie
1. dec 2023

@domi235 toto som pouzivala na self talk,ale je to v anglictine, ak nevadi: https://www.conversationstarters.com/generator.php

sylvie
1. dec 2023
domi235
1. dec 2023

@sylvie ma niekto skusenosti s linquatrip.com?

sylvie
2. dec 2023

@domi235 nepoznam