Atestačné portfólio
Ponúkam spracované jednotlivé kompetencie AP (2.at.) , ktoré som úspešne obhájila na NIVaM v novembri 2024 (posudok 100%). Ako inšpirácia poslúži aj k 1. at..
Aj ja by som poprosila, keď máš aj k 1. tam by potešilo
Dobrý deň. Chcem sa opýtať, či viete pomôcť , poradiť ohľadom 1. atest. portfólia?
@spevula13 Nech sa páči, pýtajte sa.
@selo lektorka s nami rozoberá jednotlivé oblasti podľa štruktúry profesijného štandardu vychovávateľa, ale do dnešného dňa nás neinformovala, ako má vyzerať napísaná hotová práca. Približne viem, čo budem písať v oblasti 1, ale neviem, či sa píše nejaký úvod, charakteristika vývinového obdobia žiakov.....viete mi poradiť, ako napísať prácu?
@selo lektorka s nami rozoberá jednotlivé oblasti podľa štruktúry profesijného štandardu vychovávateľa, ale do dnešného dňa nás neinformovala, ako má vyzerať napísaná hotová práca. Približne viem, čo budem písať v oblasti 1, ale neviem, či sa píše nejaký úvod, charakteristika vývinového obdobia žiakov.....viete mi poradiť, ako napísať prácu?
@spevula13 Pozerala som tu Obsah asi Vašej práce......je v ňom ako prvé životopis, nám však hovorila, že životopis si vložíme do oblasti č.3
Dobrý večer, mala by som záujem o 1.atestáciu - kompetencia žiak oblasť 1.2 a 1.3, bolo by možné odoslať vzor? Ďakujem.
Dobrý večer, mala by som záujem o 1.atestáciu - kompetencia žiak oblasť 1.2 a 1.3, bolo by možné odoslať vzor? Ďakujem.
@anonym_48bce3 Dobrý deň, moje portfólio je pre 2. atestáciu
@anonym_5c4be3 v com je zmena?
@keira Pozri si Luciu Cmarovú na IG, vypisovať sa mi to nechce.
@anonym_5c4be3 no nehovori tam nic k tomu
@keira Ale hovorí. Napr. nové profesijné štandardy od 09/25. Len treba poriadne študovať.

poprosím cenu