icon

Atestačné portfólio na druhý stupeň ZŠ

majkahujova
16. mar 2025

Dobrý deň, je tu prosím nejaká dobrá duša, ktorá robila atestačné portfólio na druhý stupeň ZŠ a je ochotný mi ho poslať k nahliadnutiu. Neviem sa pohnúť ďalej. Ďakujem
majkahujova@gmail.com

lenkasop
31. mar 2025

@majkahujova ahoj aj sa ti niekto ozval? tiež pracujem na portfóliu a točím sa dookola ☹. Ani neviem koľko dôkazov mám dať na jednotlivé kompetencie, aký vzhľad má mať portfólio.....

kuko55
31. mar 2025

Detto

lenkasop
31. mar 2025

prípadne aké dôkazy ste dali k jednotlivým kompetenciám. Ďakujem

majkahujova
autor
1. apr 2025

@kuko55
@lenkasop nikto...skúsila som to vytvoriť podľa seba, vôbec neviem, či to , čo som robila je dobré. Pošlem a uvidím aké rozhodnutie mi pošlú.

lenkasop
1. apr 2025

@majkahujova ahoj, prosím ťa, vieš mi napísať aké dôkazy si dávala na jednotlivé oblasti 1.1, 1.2, 1.3,...
Atď. Koľko si dala dôkazov na jednotlivé kompetencie myslim 1.1- počet dôkazov. Ďakujem. Kam posielaš? Držím palce, aby to bolo dobré. Daj potom vedieť.

majkahujova
autor
1. apr 2025

@lenkasop do 1.1 som davala dotaznik spoznaj svojho žiaka a aky ma vzťah k mojmu predmetu, 1.2 som dala dotaznik na ucebne styly v triede a 1.3 som dala socioklimu a vztah ku skole.....len ja fakt neviem, ci to v jednotlivych oblastiach moze byt...preto som chcela pomoc, od niekoho co to uz ma za sebou....nemusim mat ine porfolia, len ci to moze byt takto....nabuduci tyzden chcem poslat do Ružomberku. ty si na tom ako?

lenkasop
2. apr 2025

@majkahujova tak ja len som začala písať, takže ešte nie som v štádiu, že môžem poslať. Ten dotazník spoznaj svojho žiaka a postoj k predmetu si kde našla?

lenkasop
10. apr 2025

@majkahujova čo si dala ako dôkaz do 2.1, myslím Ovládať obsah a didaktiku vyučovacích predmetov

veseleocko
15. apr 2025

Ja som posielala do Trnavy,robil atestaciu niekto tam?

lenkasop
18. apr 2025

@veseleocko aj ja chcem poslať do Trnavy, na univerzitu

majkahujova
autor
18. apr 2025

@lenkasop ja so tam dala projektové vyučovanie 5 hodín

miska1492
16. máj 2025

@majkahujova aj ozval sa ti niekto ? Potrebovala by som aj ja aby som sa nato pozrela.

majkahujova
autor
19. máj 2025
@miska1492

@majkahujova aj ozval sa ti niekto ? Potrebovala by som aj ja aby som sa nato pozrela.

agata30
Odpoveď bola odstránená
vtacatko3
27. nov 2025

Stratila som kontakt na pani, ktora potrebovala pomôcť s písaním atestacie a vzor. Nepamätám si jej nick a ani neviem, ci to bolo v tejto diskusii. Ak ste sa tu nasli, prosim napiste mi este raz.

kuko55
27. nov 2025
@vtacatko3

Stratila som kontakt na pani, ktora potrebovala pomôcť s písaním atestacie a vzor. Nepamätám si jej nick a ani neviem, ci to bolo v tejto diskusii. Ak ste sa tu nasli, prosim napiste mi este raz.

@vtacatko3 ja by som veľmi pekne poprosila

Ďakujem