Atestačné portfólio na druhý stupeň ZŠ
Dobrý deň, je tu prosím nejaká dobrá duša, ktorá robila atestačné portfólio na druhý stupeň ZŠ a je ochotný mi ho poslať k nahliadnutiu. Neviem sa pohnúť ďalej. Ďakujem
majkahujova@gmail.com
Detto
prípadne aké dôkazy ste dali k jednotlivým kompetenciám. Ďakujem
@majkahujova ahoj, prosím ťa, vieš mi napísať aké dôkazy si dávala na jednotlivé oblasti 1.1, 1.2, 1.3,...
Atď. Koľko si dala dôkazov na jednotlivé kompetencie myslim 1.1- počet dôkazov. Ďakujem. Kam posielaš? Držím palce, aby to bolo dobré. Daj potom vedieť.
@lenkasop do 1.1 som davala dotaznik spoznaj svojho žiaka a aky ma vzťah k mojmu predmetu, 1.2 som dala dotaznik na ucebne styly v triede a 1.3 som dala socioklimu a vztah ku skole.....len ja fakt neviem, ci to v jednotlivych oblastiach moze byt...preto som chcela pomoc, od niekoho co to uz ma za sebou....nemusim mat ine porfolia, len ci to moze byt takto....nabuduci tyzden chcem poslat do Ružomberku. ty si na tom ako?
@majkahujova tak ja len som začala písať, takže ešte nie som v štádiu, že môžem poslať. Ten dotazník spoznaj svojho žiaka a postoj k predmetu si kde našla?
@majkahujova čo si dala ako dôkaz do 2.1, myslím Ovládať obsah a didaktiku vyučovacích predmetov
Ja som posielala do Trnavy,robil atestaciu niekto tam?
@veseleocko aj ja chcem poslať do Trnavy, na univerzitu
@lenkasop ja so tam dala projektové vyučovanie 5 hodín
@majkahujova aj ozval sa ti niekto ? Potrebovala by som aj ja aby som sa nato pozrela.
@majkahujova aj ozval sa ti niekto ? Potrebovala by som aj ja aby som sa nato pozrela.
@miska1492 nie
Stratila som kontakt na pani, ktora potrebovala pomôcť s písaním atestacie a vzor. Nepamätám si jej nick a ani neviem, ci to bolo v tejto diskusii. Ak ste sa tu nasli, prosim napiste mi este raz.

@majkahujova ahoj aj sa ti niekto ozval? tiež pracujem na portfóliu a točím sa dookola ☹. Ani neviem koľko dôkazov mám dať na jednotlivé kompetencie, aký vzhľad má mať portfólio.....