icon

Bakalárska práca - nastavenie obsahu

2. apr 2025

Prosím Vás, má to byť v bakalárke nadstavené takto? Ďakujem.

Bakalárska práca - nastavenie obsahu
pleja
2. apr 2025

Tie 6 b medzery pred/za odsekom by som dala preč, to môže robiť problém v bežnom texte. Ostatné by malo byť OK, typ písma býva zvyčajne Times new roman veľkosť 12. Určite si ale pohľadaj požiadavky na bc prácu u vás na fakulte, niekde to bude na stránke a riaď sa ňou/ príp. čo vám hovorili na seminároch.

autor
2. apr 2025

@pleja ano tie 6 b medzery hlavne myslim, tak ich dat na nulu?

sisska96
2. apr 2025

Nedostali ste šablónu do ktorej môžeš rovno písať? Podľa mňa na nete sú tie šablóny alebo skolitel by vedel poskytnut

autor
2. apr 2025

@sisska96 nie nemam sablonu, no skusim sa ho opytat, ale dlho odpisuje.

pleja
2. apr 2025

áno, medzery na 0, lebo by si za každým odsekom mala medzeru. Medzery si môžeš nastaviť potom medzi nadpismi kapitol/ podkapitol a odsekmi.

autor
2. apr 2025

@pleja dakujem moc ☺

pleja
2. apr 2025

Plus skús si vyhľadať v CRZP nejaké práce od vás/ vašej katedry a uvidíš ako vyzerajú. https://crzp.cvtisr.sk/online-katalog/

pleja
2. apr 2025

Pozor, niektoré veci (napr. úvodné strany) sa môžu meniť z roka na rok, nájdi si najnovšie info.

januska12323
2. apr 2025

Určite ste k tomu mali školenie aj na stránke školy si vieš nájsť ako to má byť.

sisska96
2. apr 2025

@januska12323 My sme mali normálnu šablónu vo worde a rovno do toho sme už písali, vkladali veci

autor
2. apr 2025

@pleja tam som pozerala, len tam je to v pdf a neviem, ci ked dam ulozit do wordu, ci to nerozhadze, ci mi uz neukaze ine parametre. A akurat mam iba uvodnu stranu, ta sa menila tento rok uz dvakrat.
@januska12323 ja nie som denny student, cize vsetko z rychlika a musim si to dohladavat sama. Na stranke skoly to je, ale chapem tomu tak, ze to patri k podnadpisom.
sisska96 tak to ste mali super.

pleja
2. apr 2025

Normálne budeš písať vo worde a na konci prácu uložíš ako pdf, nerozháde to. Odovzdáva sa vo forme pdf a tak je to aj na CRPZ.

danniiee8
2. apr 2025

Skus pozrieť na stránke školy nejaký protokol k písaniu záverečných prác, vyhlášku rektora k písaniu AP alebo podobne. Na väčšine školách to majú. Tam nájdeš všetko ako má byť

autor
2. apr 2025

@danniiee8 to som pozerala, ale nerozumiem tomu. Pride mi to ako keby to bolo myslene len k nadpisom.
@pleja dakujem.

danniiee8
2. apr 2025

Akú máš školu?

autor
2. apr 2025

@danniiee8 Katolicku, pedagogicka fakulta, RK.

danniiee8
2. apr 2025

Ja som písala prácu na dvoch školách a na oboch to mali. Ono k nadpisom môže byť zvlášť kapitola, napr my sme mali prvú stranu do detailov rozpísanu - akým písmom nadpis, akým písmom podnadpis ,,bakalárska p" akým písmom rok, meno, škola všetko.. ale isto nájdeš aj toto co potrebuješ.. to je zaklad

danniiee8
2. apr 2025

Nehladas toto? Inak keby nejaké nejasnosti ktoré nikde nenájdeš tak riadiť sa podľa normy iso

autor
2. apr 2025

@danniiee8 dakujem, si velmi ochotna, ale presne toto som nasla a to riadkovanie pred a za tam prave nevidim.

autor
2. apr 2025

Uz som to urobila podla druhej skoly, lebo v tej nasej to nevidim a tam to mali vsetko do detailu. Dakujem este raz, to mi dalo inspiraciu hladat este inde.