Bakalárske štúdium dentálnej hygieny
Prosim je tu niekto kto studoval dentalnu hygienu externe? Rada by som sa opytala kolko dni pripadne hodin do tyzdna musel byt fyzicky v skole a takisto narocnpat modelovania zubu na prijmacich skuskach
Dakujem
@waity888 ahoj poslala by si prosím aj mne tie materiály? kikuska5052@gmail.com ďakujem veľmi pekne
Ahoj. Mozes aj mne poslat prosim podklady? Moj email je antia633@gmail.com dakujem
@waity888 mohla by som Ta taktiež poprosiť o zaslanie materiálov na prijímačky. Pripadne ak to vieš uložiť na ulož.to a zdieľať sem link, určite mnohým pomozes❤ ďakujem. Pamas644@gmail.com
Zdravím, mohla by som Vás aj ja poprosiť o zaslanie podkladov? mail: nemcakovas@gmail.com 😊 Vopred Vám ďakujem.
@waity888 Ahoj 🙂, velmi pekne by som ta aj ja chcela poziadat o materialy/podklady ku studiu a prijimackam. Vopred velmi krasne dakujem ;). Moj e-mail je drahosovazuzka@gmail.com
@waity888 Dobry den, mohla by som poprosit aj ja tie podklady? ak ano, tak mail je tu: anitastachova62@gmail.com
Ahojte baby, prihlásili ste sa niekorá?
@waity888 mohla by som aj ja poprosiť materiály? Mail dominika.turinic@gmail.com
Ďakujem pekne 😊
Dobrý deň .
Mohla by som Vás tiež poprosiť o zaslanie materiálov k príjmacím skúškam . Vopred ďakujem .🙂 Môj e-mail : sima.mraz75@gmail.com
@waity888 Dobrý deň, prosím vás, bola by ste taká dobrá a poslali podklady na prijímačky aj mne? Bola by som vám veľmi vďačná😊 môj mail: veresovakristina68@gmail.com
Ďakujem krásne 😊
@waity888 mohla by som aj ja poprosiť podklady k prijímacim skúškam na DH v PO,BA? martina.kochanova@gmail.com
Ďakujem veľmi pekne 🙂)
mozem poprosit podklady aj ja ak ich este niekto ma? ☺️☺️☺️ dakujem pekne🍀
xyzzdenka@gmail.com
Ahojte, ja by som sa chcela spýtať, že či niekto z vás ide robiť prijímačky na další týždeň v utorok (14.6.2022) a s kým sa uvidím. 🙂
Ahojte baby ak máte prosím podklady na prijímačky vedeli by ste mi poslať do mailu ? dkrajcirova@gmail.com . Inak ako dopadli prijímačky tento rok ? waity888 modraslamka
Ahojte dievčatá, chcem vás veľmi pekne poprosiť, či by ste mi niektorá z vás neposlali tie materiály? ldorinska@gmail.com Veľmi pekne vám ďakujem za ochotu 🙂
@erinka1987
@waity888 Ahojte dievčatá, chcem vás veľmi pekne poprosiť, či by ste mi niektorá z vás neposlali tie materiály pekne vám ďakujem za ochotu 🙂 stela.kovalova@azet.sk
@waity888 Dobry den, mohla by som poprosit aj ja? Dakujem moc vivianacsapaiova9418@gmail.com
@erinka1987
Dobrý deň, ak by sa dalo poprosila by som tiež podklady na prijímacie skúšky, ďakujem.
@stela2112001 ahoj, poslal ti niekto tie podklady?
Ahojte. Otvaram znovu diskusiu. Je tu niekto kto sa dostal v uplynulych rokoch na SZU externe a studuje? Mam velmi vela otazok, ktore by ma zaujimali. Najma take prakticke, ako ja casova narocnost studia, sklbenie so starostlivostou o deti a pod
@romanka93 ja to študujem a teda časovo náročne dosť
@vlasulienka mohla by som ti napisat par otazok ohladne studia? Vdaka