icon

Budem si môcť dorobiť maturitu externe?

alexaaa229
29. jún 2024

Dobrý deň , mám 21 rokov … študovala som 3 roky na hotelovej , potom som otehotnela a prerušila som školu na 3 roky , nemám výučný list ani nič … chcela by som si maturitu spraviť ale externe myslite že by sa dalo ? Neviete nejaké školy ?

ellca123
29. jún 2024

Áno ,dá sa
Nikde nie je info
Kontaktuj konkrétnu školu,u nás si dorabali na gymnaziu
Tak oslov tvoju školu,či sa dá....

alexaaa229
autor
29. jún 2024

@ellca123 neviete ako dorábali ? Ja vôbec neviem ako to môže fungovať keď sa robí externe

januska12323
29. jún 2024

Napíš mail na tvoju školu.

viestta
29. jún 2024

@alexaaa229 formy su rozne, chodis niektore dni poobede do skoly, niekde je vyucko cez vikendy, niekde sa chodi len raz za cas na konzultacie a preskusanie. Zavisi od skoly ako si to nastavi

estellas
29. jún 2024

@alexaaa229 Musíš zavolať na konkrétnu školu. Na niektorých školách je to tak že sa chodí dva krát do týždňa v stredu do obede a v piatok poobede.

vsadeviem
Odpoveď bola odstránená
luciq1
1. júl 2024

@alexaaa229 tak keď máš prerušené štúdium môžeš si ho na svojej škole dokončiť,,kontaktuj danú školu a dozvieš sa viac...maturitu na inej skole pravdepodobne nemôžeš, keďže podmienka je mať výučný list

hors
1. júl 2024

@alexaaa229 dá sa jasne kludne externé ,ja som si robila v BA 2 roky ale musíš mat ukončenú ss s vyucnim listom inak to nepôjde bohužiaľ.