Budú sa meniť testovnice na LF UPJŠ 2025/2026?
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či sa budú meniť testovnice na LF UPJŠ, alebo zostanú rovnaké ako doteraz? Zároveň by ma zaujímalo, či sa oplatí zakúpiť si prípravný kurz, ktorý fakulta ponúka, alebo by ste mi skôr odporučili nejaký iný?
Vopred ďakujem za každú radu a odpoveď 😊
@anonym_autor kludne sa pytaj aj na modrom koniku 🙂
Toto sa ohladom testovnic opytaj sa na studijnom aby si nekupovala a potom budu ine
Doucka su fajn, ano niekto sa uci sam niekto chodi sukromne a individualne, niekto do auly alebo k studentom mediciny aj ti doucuju, ty musis vediet kolko na to mas a aky hces pristup
Zakladom vsak je, ze tie otazky sa musis naucit len a len ty
Ohladom testovnic sa mozes spytat na studijnom (najdi si kontakt na nete), ale aj tak je to jedno, kedze otazky su stale rovnake, max zopar otazok daju novych a iba pomiesaju poradie. Akekolvek pripravne kurzy su podla mna nepotrebne, ak mas na studium mediciny, tak sa dokazes pripravit aj sama. Skusky na medicine su narocnejsie ako nejake prijimacky.
@anonym_autor Čo sa týka prípravných kurzov na medicínu, tak odporúčam Medura Academy - je to online kurz priamo od študentov medicíny s nahratými video lekciami, kde si môžeš prehrať lekcie kedykoľvek a kdekoľvek

Ozaj nadejny student mediciny hlada odpoved na taketo otazky na Modrom koniku a mysli si, ze tu dostane relevantnu odpoved na to, ci sa budu menit podklady?! Ved na take info mas studijne..
To je jedna vec.
Druha vec - ci sa oplatia doucka. Podla mna treba vediet, co od toho doucka ocakavas. Individualny pristup, moznosti pytat sa? Tak doucko od fakulty, kde sa nahrnie naraz 200 ludi do jednej auly ti nieco take neposkytne. Chces sa hecovat, ked uvidis to mnozstvo uchadzacov=konkurenciu a nebude ti prekazat, ze budes musiet cestovat a kazdy vikend na ukor svojho casu tam budes 2-3hodiny? Tak chod.
Da sa dostat aj bez doucka. Moj osobny nazor, kto na to ma, dostane sa aj bez doucka, kto nie, nepomoze mu ani 10 doucovani.