Bukovecka Košice, externé štúdium Učiteľstvo v MŠ.
Nájde sa tu niekto kto tam teraz nastupuje do 1.ročníka? 🙂
Mohli by sme sa baby spoznať prípadne aj zdieľať spolu cestu. Dat si potrebné info atď. 🤗
@zuzkaa1991 no tak to je super 🙂 a myslíte že sa tá škola dá v pohode zvládnuť?
@slavka9990 chodila som tam pred 10 rokmi ;) urcite ano kedze som sa bavila s bývalou profkou ale ja som na dennej chodila na obchodnú ale spolužiaky som mala z odboru MŠ kedze niektoré predmety sme. Mali spolocne uprimne nechce sa mi ist do školy ale kedze vela učiteľky hľadajú do ms a som po materskej newem ci najst pracu tak som sa odhodlala ist do školy
@zuzkaa1991 áno hľadajú dosť ale bez školy to nejde. A pre mňa je to práca snov a vybrala som sa na výške zlým smerom tak som sa teraz dala nato😊 snáď sa tam uvidíme a snáď to bude v pohode. Ktovie či to nebude prebiehať aj cez internet len.
@slavka9990 možno aj to bude uvidíme co vymysli vlada ;) externí maju lahsie ako denni ;) ja nic neviem a profka povedala ze prejdem v pohode ze horsi odo mna presli 🤣🤣🤣 ja si neviem najst pracu kedze som sama na malu vo sa tyka vyberania zo škôlky takze musim si hľadať taku prac.dobu tak sa vidime ;)
@zuzkaa1991 áno učiteľky v MŠ to majú dobré aj s pracovnou dobou aj celkovo a keď ťa to aj baví ako mňa s deťmi 🙂 pozerám ze už dali zoznamy tried tak ja som v 1.MSA
@slavka9990 kde najdem som hladala to
@slavka9990 uz som to nasla ;) budem volat zajtra kedze kamoska je inkde ako ja.....a vy mate super triednu ....velmi zlata ma ucila.matiku ;)
@zuzkaa1991 tak som rada ze je super 🙂
@slavka9990 prosim Vas ake su poplatky? Je to studium zvladnutelne? Dakujem
@zuzkaa1991 mozem poprosit i fo ohladne talentovych skusok? Tiez ma este zaujima ci je poplatok? Ďakujem
@mackova11 newem ako novy ja tento rok koncim plati sa okolo 630 ci kolko na rok talentovky sme mali cez video ako teraz netusim
Dobrý deň,je tu niekto kto nastúpil minuly rok na školu?alebo sa chystá nastúpiť tento? ďakujem
@funys ja minuly rok tento rok maturujem
@zuzkaa1991 píšem ss
Ahojte ja by som tiež chcela tento rok skúsiť prijímačky na pomaturitne štúdium 😊 nemáte nejaké info na čo sa pripraviť?
Ahojte žienky,tiež mám v pláne si podať prihlášku , info majú na stránke okrem cenníka 🤔či to aj platí neviem ,ale tak za pokus to stojí ak neprejdeme aspoň sa zasmejeme 😀
@78adulienka ahoj 😊 ja som niekde čítala že cca 600€ ročne ale neviem na isto 😊
@78adulienkaja som im pisala... skolsky rok 631eur, zapisne 70eur
@mackova11 tak žienky pekne sa naučiť pieseň : tota heľpa a stretneme sa v lete na talentovkach 😃😃😂
Ináč dosť sa platí 🤔v Trebišove som pozerala na rok 295€ platí sa pri zápise,len Trebišov neviem nepoznám to tam aj keď to mám bližšie😃. No bývam tu ešte len pol roka . No uvidím dám ☕ a možno má osvieti každopádne vyskúšam 😉pekný víkend žienky.
@78adulienka to este v pohode ale ta popoluška, no zbohom 😂😅
Popoluška nooooo..... to už chce niečo viac ako kávu 😂😂
Aká popoluška? 🤦🏼♀️🤣
Mna by tiež zaujimalo ako to funguje. Mám v pláne podať prihlášku tento rok , no bojím sa tých talentoviek. Chcela by som externe. No počula som, že aj napriek externej forme je škola dva x do týždňa ? Neviete nejaké info bližšie ?🙂

@slavka9990 ja s kamoškou nastupujeme tento rok;)