Bukovecka Košice, externé štúdium Učiteľstvo v MŠ.
Nájde sa tu niekto kto tam teraz nastupuje do 1.ročníka? 🙂
Mohli by sme sa baby spoznať prípadne aj zdieľať spolu cestu. Dat si potrebné info atď. 🤗
@mackova11 ahojte dievčatá aj mne dnes prišla pozvánka na 28.6. ráno na ôsmu 🙈 choreografiu zatiaľ neviem ,ale budem popoluška pri peci žiadna róba 😀
@78adulienka joj to je dobre ja až na pol 1:(
Potom ale jak vyjdes, napíš mi hneď co bolo ak nezabudneš 😂😂
@78adulienka dievčatá a viete spievať? 🤣 Ja spievam rada ale teda nikdy pred nikým a ani mi to nejde🤦🏼♀️ a helpu sa musím ešte naučiť poznám iba zaciatok
@78adulienka tak sa tam stretneme 😊
@biancaaa super teším sa 😉
Všetci na 8mu, aj ja chcem 😂😂
Ahojte žienky,ako ste dopadli ?
@78adulienka podarilo sa a ty?
@mackova11 aj ja tak super 👍🙂 už len to zvládnuť 💪
@78adulienka veru, tak snáď to dáme nejak 😂🤭
Ahojte môžem poprosiť info ako prebiehali prijimacky toho 28. Júna??.ďakujem
Zdravím, chcela by som sa opýtať ako ste to mali s hudbou priniesli ste si alebo oni vám pustili a aký čas tančeka ste mali ?
@78adulienka @mackova11
Ahoj.. tak ako to zvládate? Ja som nakoniec nenastupila a zvažujem ďalší rok
@mati18 nie oni dali z papiera nejaku a mali sme pred sebou... A na popolusku v telocvični sme boli viacere pustili hudbu a trebalo ukázat co más nacvicene... Polka nemala ani choreografiu, tym ukazali ze ake kroky a mali zopakovat... Tak isto kostym, vpodstate ani kostym netreba skor len leginy tenisky pohodlne a hore ked tak nieco.. Niekto ani to nemal... Uplna pohoda..
@kepassa ahoj chcem sa ta spytat ak si externe, tak vyucovanie je online ci sa tam musi chodit raz do tyzdna?
@juliett1711 chodis raz tyzdenne. V prvom sme chodili v utorky a v druhom vo stvrtky od 15-19.05
Ahojte.
A so spevom na prijimačkach je to ako? Musíte vedieť spievať alebo to až tak neriešia?
@lenkalengyelova úplne v pohode
Ahojte, je tu niekto kto sa chystá poslať tento rok prihlášku? Tie prijímačky sú tak hrozné alebo to len tak vyzerá keď ich človek číta?
Ahojte, je tu niekto kto sa chystá poslať tento rok prihlášku? Tie prijímačky sú tak hrozné alebo to len tak vyzerá keď ich človek číta?
@domka193 ja som poslala a dúfam, že to len tak vyzerá a že to nebude až také😀
@domka193 ja som poslala a dúfam, že to len tak vyzerá a že to nebude až také😀
@lenkalengyelova tak to dúfam aj ja, lebo zajtra idem poslať prihlášku

@mackova11 wau idem pozrieť do schránky 👍