icon

Bukovecka Košice, externé štúdium Učiteľstvo v MŠ.

slavka9990
31. aug 2021

Nájde sa tu niekto kto tam teraz nastupuje do 1.ročníka? 🙂
Mohli by sme sa baby spoznať prípadne aj zdieľať spolu cestu. Dat si potrebné info atď. 🤗

Strana
z4
piskotka86
8. jún 2025
@kepassa

Som prvacka
Plati sa rocne 700€ (315*2+70€ zapisne)
Skola prvy rocnik utorky
Druhy rocnik vo stvrtky
Od 15/19.05 hod
Vsetko sa da zvladnut
Uz mam aj po praxi v mš
Coho som sa bala najviac
Najtazsia je pre mna asi hudobná a flauta ale aj tak mam jednotky, dvojky... da sa to naucit a zvladnut 🙂 najviac ma bavi specialna pedagogika

@kepassa dobrý deň, môžem vás poprosiť o radu? chystám sa teraz na prijímačky,a máme zadané pripraviť sa na hudobno pohybovu zložku.ok,tomu rozumiem, máme tri oriešky pre popolušku.moja otázka znie, že na ostatné veci sa netreba nejako pripravovať? všetko vam oni potom zadajú?ako napr.rytmizaciu a melodizaciu riekanky,hry na telo atď.napr.daju vám na výber knihu a máte si to tam pripravit? či ako to prebieha? ďakujem

kepassa
8. jún 2025

Ja som improvizovala...my sme napr popolusku nemali, rok pred nami bola. Netreba sa bat. Vobec. Všetko v pohode zvládnete. Ak pracujete s detmi (aspon ako animator, asistent alebo v súkromnej skolke, tak mate plus.) da sa to v pohode zvládnuť. Treba myslieť, že to nie sú dospelí a k tomu ešte pedagógovia ale deti, pred ktorými vystupujete a bude to super. Pozrite si zopar videí hry na telo, skuste si doma rytmizaciu basnicky, zaspievajte si nejake detske skladby a nemalo by Vas nic zaskocit

luccka7
22. jún 2025
@kepassa

Ja som improvizovala...my sme napr popolusku nemali, rok pred nami bola. Netreba sa bat. Vobec. Všetko v pohode zvládnete. Ak pracujete s detmi (aspon ako animator, asistent alebo v súkromnej skolke, tak mate plus.) da sa to v pohode zvládnuť. Treba myslieť, že to nie sú dospelí a k tomu ešte pedagógovia ale deti, pred ktorými vystupujete a bude to super. Pozrite si zopar videí hry na telo, skuste si doma rytmizaciu basnicky, zaspievajte si nejake detske skladby a nemalo by Vas nic zaskocit

@kepassa Dobrý deň môžem sa vás opýtať ako to prebiehalo na výtvarnej ?Mám trocha strach nakoľko v kreslení nie som veľmi dobrá 😞 Ďakujem

domka193
22. jún 2025
@luccka7

@kepassa Dobrý deň môžem sa vás opýtať ako to prebiehalo na výtvarnej ?Mám trocha strach nakoľko v kreslení nie som veľmi dobrá 😞 Ďakujem

@luccka7 ja nemám napríklad ani tanec vymyslen. Tak isto Vám prišlo ze sa mate dostaviť medzi 7:30-8:00?

luccka7
22. jún 2025
@domka193

@luccka7 ja nemám napríklad ani tanec vymyslen. Tak isto Vám prišlo ze sa mate dostaviť medzi 7:30-8:00?

@domka193 Dobrý deň prajem,áno aj ja tam mám byť v takom istom čase .A čo sa týka tanečnej zostavy niečo som si pozerala ale žiadna sláva.Dúfam že to zvládneme že to nebude až také náročné 🙂

lenkalengyelova
Autor odpoveď zmazal
lenkalengyelova
1. júl 2025

Ahojte, viete mi povedať, ako je to s tým zápisným? Kde nájdem číslo účtu a dokedy to treba zaplatiť? 🙂

domka193
1. júl 2025
@lenkalengyelova

Ahojte, viete mi povedať, ako je to s tým zápisným? Kde nájdem číslo účtu a dokedy to treba zaplatiť? 🙂

@lenkalengyelova ahoj, na stránke nemajú žiadne informácie, ja cakam ci náhodou nebudú posielať listy domov ze ako s platenim

lenkalengyelova
1. júl 2025
@domka193

@lenkalengyelova ahoj, na stránke nemajú žiadne informácie, ja cakam ci náhodou nebudú posielať listy domov ze ako s platenim

@domka193 ahoj, ja tiež cakam, ale sa mi zdá, že vraveli niečo také, že do začiatku júla to treba vyplatiť.

domka193
1. júl 2025
@lenkalengyelova

@domka193 ahoj, ja tiež cakam, ale sa mi zdá, že vraveli niečo také, že do začiatku júla to treba vyplatiť.

@lenkalengyelova myslím ze do 7.jula 90e ako za prijatie a ptm do 15.7 školné za prvý polrok

lenkalengyelova
1. júl 2025
@domka193

@lenkalengyelova myslím ze do 7.jula 90e ako za prijatie a ptm do 15.7 školné za prvý polrok

@domka193 ďakujem, tak snáď dovtedy niečo príde 🙂

domka193
1. júl 2025
@lenkalengyelova

@domka193 ďakujem, tak snáď dovtedy niečo príde 🙂

@lenkalengyelova daj vedieť ak niečo príde alebo by si zistila niečo viac

lenkalengyelova
1. júl 2025
@domka193

@lenkalengyelova daj vedieť ak niečo príde alebo by si zistila niečo viac

@domka193 jasné, keby niečo, píšem 🙂

domka193
2. júl 2025
@lenkalengyelova

@domka193 jasné, keby niečo, píšem 🙂

@lenkalengyelova dnes mi prišiel list zo školy a tam sú inštrukcie

lenkalengyelova
3. júl 2025
@domka193

@lenkalengyelova dnes mi prišiel list zo školy a tam sú inštrukcie

@domka193 áno už aj mne prišlo dnes 🙂

piskotka86
24. aug 2025

Ahojte,viete už niekto nejaké info kedy začína štúdium?

domka193
24. aug 2025

@slavka9990 ahoj, ja nastupujem. Prišli ti uz nejake info ohladom nastupu?

domka193
27. aug 2025

Ahojte, ma niekto info kedy je nástup do školy?

Strana
z4