icon

Cena jazykového kurzu Best English

nikol35
15. aug 2025

Dobrý deň, prosím Vás aká je orientačná cena jazykového kurzu v Best English? Našla som iba informáciu 12eur/45min, to znamená že 3xtýž. po cca 3hod. je 576eur týž.a teda mesačne 2304eur ? Má niekto skúsenosť/info? Vopred ďakujem

vkatush
15. aug 2025

@nikol35 platíš jednorazovo za jednu úroveň (majú ich tuším 11). Na začiatku máš ukážkovú hodinu, potom také interview, podľa ktorého ťa zaradia do úrovne.
Jeden kurz vychádza +-5 týždňov, povedzme že mesiac. A cena vyjde okolo 800 eur.
Potom zvyknú mať akcie, napr zľava pár eur na ďalší kurz, narodeninová zľava tuším 60 eur bola alebo ak si zaplatíš (teraz si nie som istá) 3 naraz, tak štvrtý máš zadarmo.

nikol35
autor
15. aug 2025
@vkatush

@nikol35 platíš jednorazovo za jednu úroveň (majú ich tuším 11). Na začiatku máš ukážkovú hodinu, potom také interview, podľa ktorého ťa zaradia do úrovne.
Jeden kurz vychádza +-5 týždňov, povedzme že mesiac. A cena vyjde okolo 800 eur.
Potom zvyknú mať akcie, napr zľava pár eur na ďalší kurz, narodeninová zľava tuším 60 eur bola alebo ak si zaplatíš (teraz si nie som istá) 3 naraz, tak štvrtý máš zadarmo.

@vkatush ďakujem pekne, absolvovali ste u nich kurz? Ak áno posunulo Vás to ? Pomer cena/kvalita? Nie je to malo peňazí takže za každý informáciu ktorá pomôže pri rozhodovaní som vďačná 🙂

vkatush
15. aug 2025
@nikol35

@vkatush ďakujem pekne, absolvovali ste u nich kurz? Ak áno posunulo Vás to ? Pomer cena/kvalita? Nie je to malo peňazí takže za každý informáciu ktorá pomôže pri rozhodovaní som vďačná 🙂

@nikol35 áno, ja som bola kvôli "osvieženiu" angličtiny počas materskej, bolo to super (ale som fluent).

Potom sme na základe toho kúpili kurz mame, tá nevedela ani slovíčko po anglicky a za pár mesiacov sa skvelo posunula (inde by jej to trvalo aj roky).
Len je to naozaj časovo veľmi náročné, tá intenzita je cítiť. Mnohí skončili, lebo popri práci nestíhali. Predsa len, 3x do týždňa 3 hodiny je dosť a keď človek vynechá pár dní, je to škoda peňazí a aj potom mu chýbajú tie hodiny, vysvetlenie, aj keď lektor pošle, čo robili/preberali.

A mne osobne napr aj vadilo, keď sa pomýlili pri rozprávaní v časoch/slovíčkach/gramatike,..., keď boli 1 na 1. Ak to lektor nepočul, nemohol ich opraviť a oni si mysleli, že to majú dobre.

Ale celkovo som z toho mala dobrý pocit, je to dobrý spôsob, bavilo ma to oveľa viac ako kurzy s knihami alebo vo veľkých skupinách, kde sa k slovu dostane človek len párkrát.

Buď Bestka alebo potom individuálne s lektorom odporúčam, so zameraním na to, čo človek potrebuje.