Chcete začať kariéru v zdravotníctve po 30-ke?
Baby konečne som sa odhodlala sem napísať, v skratke, mám po 30tke, 2 deti. Doteraz som prácu nemala. Odkedy sme sa dali dokopy s mužom, zarábal krásne a teda chcel aby som bola doma. Takze som klasickú prácu nemala. Doma som sa po čase nudila tak som sa začala starať o jednu starku, ktorá to potrebovala. Ja som bola užitočná a využila som čas aby som niekomu pomohla. Potom prišli deti. A pointa. Prišiel čas kedy chcem chodiť do prace. Premyslala som čo by ma bavilo a najviac by to bolo v zdravotníctve. Strednú školu mám obchodnú, čiže je jasne, že potrebujem ísť na zdravotnú nadstavbu. Vedeli by ste mi niektorá z vás napísať, ktorá ste ju absolvovali či ste boli spokojná, ako to fungovalo a podobne? Akosi prišlo na mna, že potrebujem “pomáhať” druhým a denne už mi to aj 30x prejde hlavou, že áno zdravotná je super nápad. Ďakujem
Sú aj všelijaké kurzy, opatrovatelstva a pod. Je to rýchlejšie a môžeš robiť či už v nemocnici alebo v domove dôchodcov
A dá sa aj cez upsvar
Ja teraz studujem pomaturitne dvojrocne prakticka sestra a som spokojna 🙂 este stihas prihlasku do konca maja.
Lenže už aj zdravotne sestry potrebujú mať aj VŠ, nestaci nadstavba podľa mňa.
Musis ist na vysoku skolu. Spravit si bakalara aspon. Ziadne nadstavbove studium neexistuje to je len pre prakticke sestry, ktore maju trochu ine kompetencie.
Ahoj ja mám 5 ročnú hotelovú. A popri malom som.si robila 2 roky pomaturitné praktickú sestru. Dnes mám za sebou úspešne štátnice Bc. Osetrovatelstvo. Určite choď do toho aj keď sa priprav že to bude veľmi náročné. 🙂

Chod do toho...