Čo je kreatívna prezentácia o sebe?
Máme robiť do školy "kreatívnu prezentáciu o sebe". Neviem však si predstaviť čo pod tym mám pochopiť. Ako by ste to pochopili vy?
Robíš to ty alebo dieťa?
Ja by som si vybrala nejaké svoje vlastnosti, dobré aj zlé a prirovnala napr.
Usilovný ako včela alebo popísala svoje záľuby, tiež s nejakými prirovnaniami.
Treba sa opýtať učiteľky keď nevieš. Napíš, nakresli, vymysli si básničku o sebe, čo ti napadne.
"Máme robiť do školy" nie je moc výpovedné samo o sebe. Aký ročník? Prvý alebo druhý stupeň, stredná škola, atď?
@anonym_autor chat gpt. A uz si to prisposob podla rocnika a toho, co dokazes.
@anonym_autor napisala by som napriklad svoje vlastnosti, co rada robim a ake je moje oblubene jedlo.
@anonym_autor mozes dat napr.vo forme inzeratu a odprezentovat sa ako nieco co ponukas na predaj alebo formou darujem do dobrych ruk.
@anonym_autor nakresli sa
Robíš to ty alebo dieťa?
Ja by som si vybrala nejaké svoje vlastnosti, dobré aj zlé a prirovnala napr.
Usilovný ako včela alebo popísala svoje záľuby, tiež s nejakými prirovnaniami.
@patka06 ja
"Máme robiť do školy" nie je moc výpovedné samo o sebe. Aký ročník? Prvý alebo druhý stupeň, stredná škola, atď?
@cyneric vysoká škola
@anonym_autor Aká vysoká škola.. Hovoríme tu o nejakej umeleckej, filozofickej, na aký predmet sa tento výstup očakáva?
@cyneric ide o prezentáciu o sebe. Nemá to mať nič s vysokou školou
@cyneric ide o prezentáciu o sebe. Nemá to mať nič s vysokou školou
@anonym_autor Takže máš projekt do školy, ale vlastne to s tou školou ani predmetom to nemá mať nič spoločné, čo nám dáva nesmierne veľa možností počínajúc interpretatívnym tancom po písanie si svojho mena z cestovín nalepených na papier, či power-pointová prezentácia písaná v staroslovenčine.
Minuly rok sme sa v ramci jednej certifikacie mali predstavovat na cca 15 min. Forma bola uplne jedno, niektori dostali instrukcie, ze bez dataprojektora, niektori sme dostali info, ze to ma byt ppt. Obsah mal byt kto sme, co sme, ako sme sa k tomu, co robime dostali, preco a kto nas v tom ovplyvnil (cca priblizne ako pomocka). V nasej skupine si velmi dobre spominam na jednu babu, ktora vytiahla mapu rakuska a zacala, kde sa narodila, chodila do skoly, pracuje (pracovala na roznych uni), takze ako o mestach rozpravala, tak ukladala figurky. Dalsia baba zase kreslila na flipchart, ako ju ucitelka na zs nevedome ovplyvnila a potom ako sa posuvala a az sa dostala k praci, ktoru vykonavala. Doteraz si presne pamatam tie obrazky a aj tu mapu. Dalsia ucila anglictinu kadetade po svete, takze ona mala ppt s roznymi statmi. To boli take 3 najvyraznejsie, ja som mala ppt, jedna len precitala svoje cv a posledneho si nepamatam.
@anonym_autor Takže máš projekt do školy, ale vlastne to s tou školou ani predmetom to nemá mať nič spoločné, čo nám dáva nesmierne veľa možností počínajúc interpretatívnym tancom po písanie si svojho mena z cestovín nalepených na papier, či power-pointová prezentácia písaná v staroslovenčine.
@cyneric prosím ťa neprehanaj.... Z cestovín na vysokej škole? Veď trochu k téme sa vyjadruj aspoň

máš sa odprezentovať 🤷♀️kto si, aká si, čo robíš atď… kreatívne ☺️