Dá sa niečo externe študovať v Košiciach v oblasti vzdelavania=pedagogiky???????
Nech hľadám ako chcem nič som nenašla, neviem či tie stránky sú obnovené. Človek chce študovať a nemá na výber len trepať sa niekde.. Už so na nervy.
@naduska007 Už aj tak je extrémne veľa zbytočných škôl, takže je normálne a pochopiteľné, že nebude v každom meste každý typ VŠ škôl, radšej menej, ale kvalitných... Najbližšie máš Prešov, čo ozaj nie je ďaleko.
@mimka1402 o Prešove počujem stále aká je to náročná škola asi sa na to vykašlem
@ptmt1011 veľa šťastia mne to bude na nič, keďže už pracujem ako asistentka vyše 15 rokov🤷🏽♀️
Ahoj, ja študujem v Prešove učiteľstvo SJ. Áno, škola je náročnejšia čo sa týka pedagogiky, vzdelávania - ale to by malo byť pochopiteľné, ak chceme vzdelávať budúcich učiteľov, ktorí majú vzdelávať ďalšiu generáciu nielen po odbornej stránke, ale aj po mravnej, výchovnej. Ak chceš byť učiteľ tak áno, musíš makať a myslím si, že ak si už teraz asistent, máš k žiakom/študentom vzťah, tvoje poznatky a prax by ti mali dopomôcť 🙂 Cestovanie je náročnejšie, ale ak by si študovala externe, tak by si nechodila do školy každý deň. Nemala by si sa na to vykašľať iba kvôli náročnosti - ako som už povedala, školy v tejto oblasti ani zďaleka nie sú tak náročné ako technika, medicína, právo a pod. Ale podľa mňa by mali byť. Je to už na tebe 🙂 Ak sa ti to zdá náročné, potom učiteľstvo pre teba to pravé asi nebude...
@naduska007 Ja som počúvala opak, že aká je to ľahká škola, preto som šla do Ba. 😀 Ale tak, neviem veď nik ti nič nedá zadarmo a ak to chceš tak to isto zvládneš, všade máš rôznych vyučujúcich, ktorí sú rôzni, ale asi je základ mať cieľ a motiváciu...
@emm_iďakujem pekne, máte pravdu a už keď nie učiteľka, tak nič 😉

Nie len v Prešove.