icon

Ako prebieha externé štúdium dentálnej hygieny v Prešove?

domidomi92
11. feb 2024

Ahojte. Celkom by ma zaujimalo ako to prebieha v Presove na skole. Je tu nejaka dobra dusa ktora by napisala svoje skusenosti a ktora studuje tuto skolu prosim?
Dakujem

ivka27101
11. feb 2024

Síce nestudujem v Prešove ale ani by som nechcela po tých info čo som o tej škole mala.

domidomi92
autor
12. feb 2024

@ivka27101 od jednej kocky som pocula ze katastrofa pristup. Ale to je tak vsetko co som zistila

eriatko_r
5. mar 2024

ja mam zasa od znamej info z BA ze studenti z PO su namakaní. Ale skor ma zamrzelo, lebo ja by som buduci rok chela zacat studovat aexterne, ale bohuzial nesplnam podmienku zamestnanca v zubnej ambulancii..Ale ak by som chcela studovat dennou formou tak tam nepotrebujes, pride mi to take diskriminacne.

sonyx821
3. jan 2025

@eriatko_r ahoj ako si nakoniec dopadla išla si na studium?
Ja keď pozeram v BA sa denná forma neotvára a ani v Ba ešte otvorená nebola len externá.

domi235
28. mar 2025

@sonyx821 ahojte zaujimam sa tak isto o externe studium dentalnej hygieny, mozeme sa spojit a o tom pokecat ? Lebo zistujem info vsade mi vybehuje denna forma studia a externu mi neukazuje a pred mesiacom mi na unipo ukazalo …

sonyx821
28. mar 2025

@domi235 ahoj v ba denná neni podľa toho čo som ja zisťovala v škole len externa. Nechodim tam sle keď som to riešila tak napísali že denná zatiaľ nie je

domi235
29. mar 2025

@sonyx821 ahoj, ja sa skor priklanam na externu formu, len neviem najst podmienky na unipo, a ty ides na externu kde do Ba alebo do Po?

sonyx821
30. mar 2025

@domi235 nie nejdem podmienky sú práca u zubára a maturita zo zdravotnej to nemám.