Diplomová téma - rovnaký názov
Pekny den,
prosim viete niekto poradit? Chystam sa pisat diplomovu pracu a uz pomaly premyslam nad temou. Napadla mi vhodna tema, avsak, ked som si pozerala CRZP, uz je tam tema presne s takym istym nazvom. Je to problem a treba nazov obmenit?
Dakujem.
Nemal by to byť problém, ale najlepšie, keď sa informuješ priamo u diplomového vedúceho. U nás boli aj rovnaké názvy.
kamarátka v Za pred rokmi mala s ďalšími dvoma spolužiakmi taký istý názov témy... som nechápala...
No u nas na skole to nesmelo byt, ale stym, ze mi sme mali na bakalarky/diplomovky vypisane temy dopredu a sa nahlasovali studenti ku skoliacim.
Dakujem vam. Spytam sa na to aj veduceho pri konzultacii.
@deti95060810 Preco si nechapala? Ono, ja som to neurobila umyselne. Ta tema ma fakt zaujima a spred takmer 10 rokov je tam jedna s tym istym nazvom, tak ma to trocha zneistilo, ci to nebude problem.
@dada13288 Aha, chapem. My si mozeme, ti, ktori chceme, vopred dohodnut vlastne temy.
Vystihnúť tému v krátkom názve je asi len ťažko variabilné. Dôležitá bude potom celková zhoda s iným dielom s rovnakou témou (NÁZVOM)
Dolezite su ciele prace, nie nazov. Nazvy sa zhodovat mozu, lebo pod tym istym nazvom sa moze skryvat rozny obsah. Ale najdolezitejsie je, ist to skonzultovat so skolitelom.
@larazivago
@dskjhfdlkdjhl dakujem vam.🙏🏻 Urcite to skonzultujem.
U nás sa na katedrách témy diplomoviek opakovali každý rok. U toho istého učiteľa. A bolo dakedy fakt problém, prácu napísať. Nakoľko literatúra na trhu bola obmedzená, takze každý čerpal z toho istého v podstate
môže mať rovnaký názov, ale zameranie na niečo iné, podrobnejšie, alebo aspoň inak spracované

Nevadí, že je rovnaký názov. Moje spolužiačky mali identickú tému. Jedna mala A druhá E