Diplomovka za 2 - 3 mesiace
Baby, je to podla vas realne stihnutelne? 😃popri praci to musim dopisat, nieco som uz napisala (povedzme 20-25 percent). V septembri mam termin na odovzdanie.
Ak sa bavíme o samotnom spísaní, tak to je určite dostatok času 🙂 veď ako dlho si písala to čo máš?
V pohode.
aj vyskumnu cast? zalezi aky vyskum mas kolko ti zaberie casu ...
Ja píšem Rigo, termín do konca augusta, rozsah 80/120 strán. Som na 58 strane a mam nervy ci stíham. Samozrejme popri práci, dieťati, domácnosti. Reálne mi stačí počet strán 81 až 82,viac nie
@kacena4 praveze vyskumnu cast velmi nemam, ale zase nemoze to byt iba kompilat z knih, musim aj nejake vlastne myslienky tam dat
ak nerobis výskum v pohode 2-3 m ti stacia
@lindous to sa neda porovnat s tym, co uz mam. To som pisala jak mi prislo a jak sa mi chcelo zopar mesiacov 😃
Jasne, v pohode do sept....ak vies co pisat a mas material, tak pisanie realne par tyzdnov.
Záleží veľmi od toho, aká téma, aká výskumná časť, a šikovnosť a školiteľ veľa robí..
Ja som svoju mala asi za 3 víkendy (podotýkam víkendy, cez týždeň som mala školu, prax a ešte brigádu a robila som vodičák).
Ak mas dost podkladov, tak ano. Priprava je hadam najdolezitejsia.
ja som tak pisala bakalarku, s tym, ze ma zvozila skolitelka, ze ta praca je na polroka, pritom som ju dala za 3 mesiace 🙂, takze v pohode
ak myslíš len písanie.. že už vieš presne čo chceš písať, máš všetky preštudované zdroje, tak sa to dá...
ak bez toho, tak tereticky by sa to dalo..ale o kvalite by som určite nehovorila.. samozrejme závisí od témy...
ja som obe svoje práce písala vyše roka.. a boli vždy na takej úrovni, že som ich prezentovala na konferenciách, časti boli vydané a pod..
Ja som mala divnu skoliteľku, ktorá bola v prdeli odcestovaná. Napísala som ju týždeň pred odovzdaním.vsetko som stihla

Mne skoliteľ povedal, že za dva mesiace na tom nemám co robiť, zatiaľ to vyzerá, že mal pravdu po 5 týždňoch už mi chýba len abstrakt a všetky tie kecy na úvod a záver, takže si myslím, že 3 mesiace sú úplná pohoda.