icon

Diplomovka za 2 - 3 mesiace

18. jún 2023

Baby, je to podla vas realne stihnutelne? 😃popri praci to musim dopisat, nieco som uz napisala (povedzme 20-25 percent). V septembri mam termin na odovzdanie.

lavender94
18. jún 2023

Mne skoliteľ povedal, že za dva mesiace na tom nemám co robiť, zatiaľ to vyzerá, že mal pravdu po 5 týždňoch už mi chýba len abstrakt a všetky tie kecy na úvod a záver, takže si myslím, že 3 mesiace sú úplná pohoda.

lindous
18. jún 2023

Ak sa bavíme o samotnom spísaní, tak to je určite dostatok času 🙂 veď ako dlho si písala to čo máš?

januska12323
18. jún 2023

V pohode.

kacena4
18. jún 2023

aj vyskumnu cast? zalezi aky vyskum mas kolko ti zaberie casu ...

huginko
18. jún 2023

@kacena4 nie každý má výskumnú cast

huginko
18. jún 2023

Ja píšem Rigo, termín do konca augusta, rozsah 80/120 strán. Som na 58 strane a mam nervy ci stíham. Samozrejme popri práci, dieťati, domácnosti. Reálne mi stačí počet strán 81 až 82,viac nie

kacena4
18. jún 2023

@huginko vsak sa pytam ci ju ma...

autor
18. jún 2023

@kacena4 praveze vyskumnu cast velmi nemam, ale zase nemoze to byt iba kompilat z knih, musim aj nejake vlastne myslienky tam dat

kacena4
18. jún 2023

ak nerobis výskum v pohode 2-3 m ti stacia

autor
18. jún 2023

@lindous to sa neda porovnat s tym, co uz mam. To som pisala jak mi prislo a jak sa mi chcelo zopar mesiacov 😃

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
euka210
18. jún 2023

Jasne, v pohode do sept....ak vies co pisat a mas material, tak pisanie realne par tyzdnov.

vkatush
18. jún 2023

Záleží veľmi od toho, aká téma, aká výskumná časť, a šikovnosť a školiteľ veľa robí..

Ja som svoju mala asi za 3 víkendy (podotýkam víkendy, cez týždeň som mala školu, prax a ešte brigádu a robila som vodičák).

beata_k
18. jún 2023

Ak mas dost podkladov, tak ano. Priprava je hadam najdolezitejsia.

jackiem__
19. jún 2023

ja som tak pisala bakalarku, s tym, ze ma zvozila skolitelka, ze ta praca je na polroka, pritom som ju dala za 3 mesiace 🙂, takze v pohode

sajmonka_1216
19. jún 2023

ak myslíš len písanie.. že už vieš presne čo chceš písať, máš všetky preštudované zdroje, tak sa to dá...
ak bez toho, tak tereticky by sa to dalo..ale o kvalite by som určite nehovorila.. samozrejme závisí od témy...
ja som obe svoje práce písala vyše roka.. a boli vždy na takej úrovni, že som ich prezentovala na konferenciách, časti boli vydané a pod..

lasona
19. jún 2023

Ja som mala divnu skoliteľku, ktorá bola v prdeli odcestovaná. Napísala som ju týždeň pred odovzdaním.vsetko som stihla