icon

Dokončenie strednej školy online

3. dec 2025

Dobrý deň,najde sa tu niekto kto kvôli otehotneniu ukončil v 2 ročníku strednej školy štúdium?
Ja som ho musela ukončiť no chcem si ho dorobiť.Už je to 5rokov .Je tu niekto kto to riešil ? Ak áno ako ?

kacena4
3. dec 2025

neriesila som to ale pokial viem nakontaktujes sa na povodnu skolu a zistis si ci je mozne pokracovat v prerusenom studiu. ale ci to bude online... to asi tazko

viestta
3. dec 2025

On line asi tazko, bud vecerna, dialkova forma alebo individualny studijny plan. Treba kontaktovat skolu

anonym_b40391
3. dec 2025

@anonym_autor švagriná,ale nečakala päť rokov, neter šla do mš ona na sš. Od vtedy ma ďalšie dieťa aj nadstavbu

anonym_5f99e7
4. dec 2025

Online ťažko. Jedine platené gymnázium alebo obchodná akadémia.

anonym_6002c0
4. dec 2025

@anonym_autor ja som ukončila gympel v 2.rocniku kvôli tehotenstvu. Dokončila som na večernej o 3 roky.

misiacik22
4. dec 2025

@anonym_autor Ahoj, ja som ukončila štúdium v 2. ročníku. Teraz je to 3. rok čo som ho ukončila. Od septembra študujem na súkromnej ( pre viac info napíš ss ) individuálne. Do školy sa chodí raz za pol roka na skúšku, e-mailom ti pošlú materiály a učíš sa. Ak chceš viac informácií, napíš mi.

monita06
4. dec 2025

@anonym_autor záleží či si chceš dokončiť školu, ktorú si prerušila. Máš súkromné školy (väčšinou gymnáziá) kde môžeš študovať externe alebo formou e-learningu. Napr. v Bratislave je SSOS, kde vieš študovať cestovný ruch dištančnou formou. Štúdium si ale musíš platiť.

anonym_a21604
6. dec 2025

@anonym_autor nechcem byt sprosta ale v 2r na strednej..to je zhruba 16r dieťa a sexovať ? 🤦‍♀️🤦‍♀️
Keď deti maju deti 🤦‍♀️

bifloska123
7. dec 2025

@anonym_autor Pozri Strednú súkromnú školu v Bytči.