Dokončoval niekto strednú školu v dospelosti?
Dobrý deň , dokončovali ste si školu aj Npr neskôr , v 26rokoch ? Je tu niekto kto ma len základne vzdelanie ?ak áno kde sa dá vôbec uplatniť ,poprosím bez nenávistnych komentárov nakoľko to nebolo mojim cieľom takto prerušiť ale rodinné dôvody ktoré boli naozaj vážne . pekný deň
Vždy si môžeš dokončiť školu, tam nie je žiadne vekové obmedzenie
Kopec ľudí si dorába školu až keď sú z domu, sú ekonomicky aktívni a prešli kus života
Môj kamoš z detstva si po 30tke dokončoval maturitu. Skôr sa pre vážnu rodinnú situáciu nedalo. Dnes má VS
maturitu si môžeš urobiť aj externe, pozri napr. SOŠ Bytča https://www.sukromnasos.sk/ ale sú aj iné školy ako IP vzdelavanie (Gymnázium Kremnická) prípadne Súkromné Gymnázium Slovanská. Ak máš hotové aspoň 2 ročníky, tak ťa vezmú od 3. ročníka
Samozrejme, pracujú aj ľudia bez SŠ vzdelania. Upratujú, pracujú v skladoch, vo výrobe kde nie je potrebná kvalifikácia, pomocné sily v kuchyni, v obchodných reťazcoch. Čím nižšia kvalifikácia, tým je šanca na to, že budeš robiť iba ťažko manuálnu prácu. Ale ak máš 26 rokov, tak nevidím dôvod neurobiť si ešte SŠ. Ľudia si robia aj VŠ po 40. Máš ešte celý život pred sebou, budeš mať oveľa viac možností, ak budeš mať maturitu alebo remeslo. Nie je to žiadna hanba ani nič divné venovať sa tomu v tomto veku. ✊🏻✊🏻
kam som napisala prispevok @melanta to napisala za mna. uplne suhlasim so vsetkym a pisala som vlastne to iste. drzim palce verim ze to zvladnes
lepšie neskôr ako nikdy. Budeš mať šancu nájsť si lepšie platenú prácu.
môj známy si spravil maturitu teraz po 30tke a ide dalej na výšku 🙂
Ja ti moc neporadím autorka , ale máš lepšiu gramatiku a štylizáciu viet ako niektoré tu “studovane” dámy . Držím ti moc palce nech sa ti darí !
Ak nemáš nejaké kontakty a ideš sama bez pomoc s kožou na trh so základným vzdelaním, tak jedine upratovačka alebo pomocná sila v kuchyni. Ono aj na ten sklad a do výroby sa bude ťažko dostať. V dnešnej dobe nemať maturitu alebo výučný list nie je fakt nič moc, pretože ho má 99% ľudí, nie je náročné to urobiť
Držím Ti palce!
bratranec má len zš...
pracuje manuálne pri plynároch.
jeho manželka má vš...🙂
😃 Tuším som niekoho naštvala. Zmazali mi príspevok. Ale aspoň to padlo na úrodnú pôdu a ten názov už je opravený. 🙏
Áno moja kolegyňa si dokončovala pred pracou kde teraz robíme spolu.
Ahoj, ja som tiež pre rodinne dôvody dokončila neskôr a už si robím aj vš. Čiže tiež určite odporúčam, nevykaslat sa na to a dokončiť si aspoň tu maturitu… 👍👍👍

Ano moja najlepsia kamaratka si prave dokoncuje skolu a ma 24 rokov. Uplatnenie tazko hladala,tak upratuje v jednej budove. Nikdy nie je neskoro dokoncit si skolu,so zakladnym vzdelanim si velmi neskrtnes zial.