DPŠ Katolícka univerzita v Ružomberku
Dobrý deň dievčatá, ide niektorá z vás od septembra na DPŠ do Ružomberka?
@t1nusq4 ja začínam tiež od 16.9. Neviete náhodou od koľkej, do koľkej sa to budeme učiť?
@t1nusq4 ja začínam tiež od 16.9. Neviete náhodou od koľkej, do koľkej sa to budeme učiť?
@veronika426 to neviem veru. Asi od 8 rána, ale dokedy..to nám povedia na mieste.
@veronika426 to neviem veru. Asi od 8 rána, ale dokedy..to nám povedia na mieste.
@t1nusq4 Tak sa tam vidíme. Ty si asi Martinka podľa nicku, či sa mýlim?
@veronika426 Ahojte aj ja začínam 16.9. a som rada že nie som sama, ktorá niekoho takéto hľadá😀Vyučovanie by malo byť od 8.00 do 16.00.
Čistou náhodou niekto z okolia Čadce?😊
Ahojte, ja tiez zacinam 16.9. Niekto zo spisa kto bude dochadzat?
Prosím Vás aké potvrdenie o úhrade to má byť?
Priamo z banky?
Tak baby, ja som sa nakoniec rozhodla, že nenastúpim. Ja mám sociálnu prácu Mgr. a chcela som ďalej po DPS na nemecký jazyk, ale bohužiaľ externe ho už veľmi davno nikde neotvárali a logicky vlastne mi stačí budúci rok nastúpiť rovno na Bc.studium nemeckého jazyka a po 3 rokoch ako bc.mozem učiť, bez toho DPS. Ale prajem vám veľa zdaru v štúdiu a verím, že to všetky využijete 😉
Tak baby, ja som sa nakoniec rozhodla, že nenastúpim. Ja mám sociálnu prácu Mgr. a chcela som ďalej po DPS na nemecký jazyk, ale bohužiaľ externe ho už veľmi davno nikde neotvárali a logicky vlastne mi stačí budúci rok nastúpiť rovno na Bc.studium nemeckého jazyka a po 3 rokoch ako bc.mozem učiť, bez toho DPS. Ale prajem vám veľa zdaru v štúdiu a verím, že to všetky využijete 😉
@veronika426 s Mgr socialna praca a Bc. Z Nemciny mozes ucit nemcinu? Ako to je po novom? Dakujem 🙂
Prosím Vás aké potvrdenie o úhrade to má byť?
Priamo z banky?
@stanislavaaaa potvrdenie o úhrade. Ja to zajtra v banke vyplatím a vypýtam potvrdenie.
@veronika426 ďakujeme pekne, dúfam, že to úspešne vsetci zvládneme. Tak sa držte a veľa šťastia v ďalšom štúdiu 🙂
Ahojte, prosím Vás okrem dokladu o úhrade, pera a zošitu si beriete aj niečo iné. Viem možno hlúpa otázka ale pre istotu sa pýtam 😊

@t1nusq4 Dobrý večer, som prijatá, takže tiež začínam v septembri👍🙂