icon

DPŠ Katolícka univerzita v Ružomberku

t1nusq4
21. aug 2025

Dobrý deň dievčatá, ide niektorá z vás od septembra na DPŠ do Ružomberka?

bukovinka34
27. aug 2025

@t1nusq4 Dobrý večer, som prijatá, takže tiež začínam v septembri👍🙂

veronika426
2. sep 2025

@t1nusq4 ja začínam tiež od 16.9. Neviete náhodou od koľkej, do koľkej sa to budeme učiť?

t1nusq4
autor
2. sep 2025
@veronika426

@t1nusq4 ja začínam tiež od 16.9. Neviete náhodou od koľkej, do koľkej sa to budeme učiť?

@veronika426 to neviem veru. Asi od 8 rána, ale dokedy..to nám povedia na mieste.

veronika426
2. sep 2025
@t1nusq4

@veronika426 to neviem veru. Asi od 8 rána, ale dokedy..to nám povedia na mieste.

@t1nusq4 Tak sa tam vidíme. Ty si asi Martinka podľa nicku, či sa mýlim?

stanislavaaaa
2. sep 2025
@veronika426

@veronika426 Ahojte aj ja začínam 16.9. a som rada že nie som sama, ktorá niekoho takéto hľadá😀Vyučovanie by malo byť od 8.00 do 16.00.

stanislavaaaa
2. sep 2025

Čistou náhodou niekto z okolia Čadce?😊

lubi85
8. sep 2025

Ahojte, ja tiez zacinam 16.9. Niekto zo spisa kto bude dochadzat?

stanislavaaaa
9. sep 2025

Prosím Vás aké potvrdenie o úhrade to má byť?
Priamo z banky?

veronika426
9. sep 2025

Tak baby, ja som sa nakoniec rozhodla, že nenastúpim. Ja mám sociálnu prácu Mgr. a chcela som ďalej po DPS na nemecký jazyk, ale bohužiaľ externe ho už veľmi davno nikde neotvárali a logicky vlastne mi stačí budúci rok nastúpiť rovno na Bc.studium nemeckého jazyka a po 3 rokoch ako bc.mozem učiť, bez toho DPS. Ale prajem vám veľa zdaru v štúdiu a verím, že to všetky využijete 😉

snowflakenel
9. sep 2025
@veronika426

Tak baby, ja som sa nakoniec rozhodla, že nenastúpim. Ja mám sociálnu prácu Mgr. a chcela som ďalej po DPS na nemecký jazyk, ale bohužiaľ externe ho už veľmi davno nikde neotvárali a logicky vlastne mi stačí budúci rok nastúpiť rovno na Bc.studium nemeckého jazyka a po 3 rokoch ako bc.mozem učiť, bez toho DPS. Ale prajem vám veľa zdaru v štúdiu a verím, že to všetky využijete 😉

@veronika426 s Mgr socialna praca a Bc. Z Nemciny mozes ucit nemcinu? Ako to je po novom? Dakujem 🙂

t1nusq4
autor
9. sep 2025
@stanislavaaaa

Prosím Vás aké potvrdenie o úhrade to má byť?
Priamo z banky?

@stanislavaaaa potvrdenie o úhrade. Ja to zajtra v banke vyplatím a vypýtam potvrdenie.

t1nusq4
autor
9. sep 2025
@veronika426

@veronika426 ďakujeme pekne, dúfam, že to úspešne vsetci zvládneme. Tak sa držte a veľa šťastia v ďalšom štúdiu 🙂

stanislavaaaa
15. sep 2025

Ahojte, prosím Vás okrem dokladu o úhrade, pera a zošitu si beriete aj niečo iné. Viem možno hlúpa otázka ale pre istotu sa pýtam 😊