icon

DPŠ rozširujúci modul cez MPC (asistent, vychovávateľ)

sfortuna
7. sep 2022

Ahojte,
rada by som sa inf. ohľadom vzdelávania cez MPC. Stretnutia prebiehajú ako často? Vždy doobeda? Volala som na MPC a nevedia mi to povedať takto dopredu. Premýšľam o prihlásení, ale budem mať problém s čerpaním dovolenky ak to bude v priebehu týždňa a ráno. Ďakujem.

Strana
z2
bell_28
30. mar 2023

@vinkel toto DPS je dost aktivne, cize vela otazok, zaroven odpovedi, prezentovat ulohy od prednasajuceho priamo cez kameru a mikrofon. Je potrebne sa tomu plne venovat

ona12
3. sep 2023

Ahojte.Viete mi povedat aka prebiehaju skušky cez Nivam?Materialy na ucenie budu posielat?

martinka987654321
24. jan 2024

@bell_28 ahoj zaujala ma tema a rada by som vedela ci na oscedceni zakl modulu mas aj formulku ze sa jedna zakl modul pre ped. Asistentov a vychovávateľov. Je to pre mna dolezite. Stretla som sa s tvrdenim ze zakl. Modul je vseobecny.. Rozsirujuci je uz presne zamerany a kvalifikacny.. Koncim zakl. V nivam a nechcem pokracovat ako ped. Asist a vychov. Ale v rozsi ako predmet ucitel... Dakujem krasne za

bell_28
31. jan 2024

@martinka987654321 Ahoj, na tom osvedceni mam napisane zakl. modul pre vychovavatelov a ped. asistentov. Tiez som ukoncila zakl. modul cez Nivam. Studovala som presne 1 rok ten zakl. modul a chcela som ist na VS, ze si urobim ucitela cez VS a z Nivam mi nechcu uznat zakladny modul, tak musim odznova si ho spravit na vysokej skole.

martinka987654321
31. jan 2024

@bell_28 a kde di chcela študovať rozširujúci .. Predmet učiteľ ?

bell_28
31. jan 2024

@martinka987654321 Pedagogicka fakulta UK v BA. Cize na ucitela musim studovat od zaciatku u nich zakladny modul. Cize cez Nivam mi bol na nic. Oplatil by sa mi iba v tom pripade ak by som pokracovala dalej cez Nivam rozsirujuci vychovavatel alebo pedagogicky asistent.

petra192777
17. apr 2025

@bell_28 dobrý deň to fakt vám neuznali?

Strana
z2