DPŠ rozširujúci modul cez MPC (asistent, vychovávateľ)
Ahojte,
rada by som sa inf. ohľadom vzdelávania cez MPC. Stretnutia prebiehajú ako často? Vždy doobeda? Volala som na MPC a nevedia mi to povedať takto dopredu. Premýšľam o prihlásení, ale budem mať problém s čerpaním dovolenky ak to bude v priebehu týždňa a ráno. Ďakujem.
Ahojte.Viete mi povedat aka prebiehaju skušky cez Nivam?Materialy na ucenie budu posielat?
@bell_28 ahoj zaujala ma tema a rada by som vedela ci na oscedceni zakl modulu mas aj formulku ze sa jedna zakl modul pre ped. Asistentov a vychovávateľov. Je to pre mna dolezite. Stretla som sa s tvrdenim ze zakl. Modul je vseobecny.. Rozsirujuci je uz presne zamerany a kvalifikacny.. Koncim zakl. V nivam a nechcem pokracovat ako ped. Asist a vychov. Ale v rozsi ako predmet ucitel... Dakujem krasne za
@martinka987654321 Ahoj, na tom osvedceni mam napisane zakl. modul pre vychovavatelov a ped. asistentov. Tiez som ukoncila zakl. modul cez Nivam. Studovala som presne 1 rok ten zakl. modul a chcela som ist na VS, ze si urobim ucitela cez VS a z Nivam mi nechcu uznat zakladny modul, tak musim odznova si ho spravit na vysokej skole.
@bell_28 a kde di chcela študovať rozširujúci .. Predmet učiteľ ?
@martinka987654321 Pedagogicka fakulta UK v BA. Cize na ucitela musim studovat od zaciatku u nich zakladny modul. Cize cez Nivam mi bol na nic. Oplatil by sa mi iba v tom pripade ak by som pokracovala dalej cez Nivam rozsirujuci vychovavatel alebo pedagogicky asistent.
@bell_28 dobrý deň to fakt vám neuznali?

@vinkel toto DPS je dost aktivne, cize vela otazok, zaroven odpovedi, prezentovat ulohy od prednasajuceho priamo cez kameru a mikrofon. Je potrebne sa tomu plne venovat