Duolingo - rodinná skupina
Ahojte nemá niekto záujem vytvoriť rodinnú skupinu na duolingo a tak ušetriť ?
@h2 mala som ale dosť ma iritujú tie reklamy a nemám čas na nich :D tak zháňam či tu nieje viac takých ľudí ale ďakujem za radu ;)
@sofiajurekova mame rodinnu skupinu, ale uz plnu 🙂
Snad niekoho najdes 🙂
Zadarmo to nie je tak dobré, ako zaplatené.
@sofiajurekova mam, chceš?
@25daniela áno 🙂 ak je možnosť
@sofiajurekova prečítaj si správu, prosím
Ak ma niekto volne miesto mal by som zaujem. Aj zaplatim.dakujem
@sofiajurekova ahoj. aj ja by som mala záujem. Vieš mi poslať viac info v správe?
@aurelia2000 to som nevedela, že platená verzia je lepšia. Vies mi napísať aj v čom konkrétne?
@andrea_ff bez reklam, teraz su tam tusim aj tie calls alebo ako by som to nazvala (telefonujes /facetime v inom jazyku), tie lekcie ktore byvaju za kazdym tym "kruzkom" kedy uz z toho spravis legendary, v zaklade to mas za 100diamantikov (tusim), pri super duolingu je to zadarmo, mas lekcie ktore sa sustreduju iba na tvoje chyby, vies robit lekcie kde iba rozpravas, iba pises a pod. + nekonecne zivoty (srdiecka) a ked sa pomylis tak ti nic neubudne
ale je to len vyhoda, na ucenie ti to v skutocnosti netreba, treba ti disciplinu a pevnu volu 👍 ale tak niekoho moze demotivovat ze ma kazdu chvilku reklamu a niekoho moze motivovat ze minul peniaze
Kto ma zaujem napiste mi kupim to. Stoji to tusim cca 80€ na rok pre 6-7 ludim. Cena 1 osoba cca 15€ dajme tomu napr
@alkoholik pridala som sa k 25 Daniela už tam ma aj ľudí ak by mala záujem píšte 🙂 bez problémov ma pridala idem posielať peniažky tak ak dá pridáte budeme menej platiť 🙂
@sofiajurekova ano mam zujem. Neviem ako sa tu pise sukromna sprava...😂
Mam zaujem prosim o cislo uctu a sumu. Dakujem
Chce niekto založiť alebo pridať sa do Duolingo family? Sme zatiaľ dvaja. Ozvite sa pls
Ak máte niekto záujem, ešte mám miesto v skupine duolingo.
@sofiajurekova Dá sa z toho reálne niečo naučiť aj ked som amatér?... Ozaj len základy ovládam...
@sofiajurekova Dá sa z toho reálne niečo naučiť aj ked som amatér?... Ozaj len základy ovládam...
@newman1705 dá. len sa musíš naozaj poctivo učiť. niekoľko viac minút denne + rozprávať
@newman1705 dá. len sa musíš naozaj poctivo učiť. niekoľko viac minút denne + rozprávať
@biba_18 No veď toto je u mňa problém sa k tomu dokopat...Ale serie ma ked som niekde pri mori a viem si max opýtať nieco v reštike, zaplatiť účet, a len take základné veci 😃...Aj to málo čo som sa naučil v škole tak to rokmi zabudne človek...Ty sa učíš z toho aktuálne ak smiem vedieť?...Lebo viem, že sa da aj dáky účet kde je viac členov a tým pádom to menej stojí...
@biba_18 No veď toto je u mňa problém sa k tomu dokopat...Ale serie ma ked som niekde pri mori a viem si max opýtať nieco v reštike, zaplatiť účet, a len take základné veci 😃...Aj to málo čo som sa naučil v škole tak to rokmi zabudne človek...Ty sa učíš z toho aktuálne ak smiem vedieť?...Lebo viem, že sa da aj dáky účet kde je viac členov a tým pádom to menej stojí...
@newman1705 ja sa učím s duolingom lebo inak sa mi nechce - ale niekedy aj hodinu... kebyže sa mi chcelo ako sa mi nechce, tak inými metódami je to efektívnejšie - ale mne to takto stačí, ja iba upevňujem čo viem ... a áno, máme rodinné predplatné, tak sa to oplatí, lebo sa vieš aj tú hodinu denne učiť keď máš chuť ...
@newman1705 ja sa učím s duolingom lebo inak sa mi nechce - ale niekedy aj hodinu... kebyže sa mi chcelo ako sa mi nechce, tak inými metódami je to efektívnejšie - ale mne to takto stačí, ja iba upevňujem čo viem ... a áno, máme rodinné predplatné, tak sa to oplatí, lebo sa vieš aj tú hodinu denne učiť keď máš chuť ...
@biba_18 A ste tam plný stav, či ešte máte voľné dáke miesto?...Lebo sólo sa mi to moc nechce platiť popravde ak neviem či vydržím poctivo sa tomu venovať hm...
@biba_18 A ste tam plný stav, či ešte máte voľné dáke miesto?...Lebo sólo sa mi to moc nechce platiť popravde ak neviem či vydržím poctivo sa tomu venovať hm...
@newman1705 skús osloviť aj tutu na MK - vidíš že sa baby dali do kopy...
ja neviem aký je stav u nás, ja som dostala ponuku (mimo MK) sa pridať a využila som ju ...
@alkoholik pridala som sa k 25 Daniela už tam ma aj ľudí ak by mala záujem píšte 🙂 bez problémov ma pridala idem posielať peniažky tak ak dá pridáte budeme menej platiť 🙂
@sofiajurekova Ahoj... Máte ešte voľné miesto v skupine, že by som sa pridal k Vám?...

@sofiajurekova Ušetriť? Mám Duolingo zadarmo.