icon

Duolingo - rodinná skupina

sofiajurekova
19. feb 2025

Ahojte nemá niekto záujem vytvoriť rodinnú skupinu na duolingo a tak ušetriť ?

Strana
z4
h2
19. feb 2025

@sofiajurekova Ušetriť? Mám Duolingo zadarmo.

sofiajurekova
autor
19. feb 2025

@h2 mala som ale dosť ma iritujú tie reklamy a nemám čas na nich :D tak zháňam či tu nieje viac takých ľudí ale ďakujem za radu ;)

guudy
19. feb 2025

@sofiajurekova mame rodinnu skupinu, ale uz plnu 🙂
Snad niekoho najdes 🙂

guudy
19. feb 2025

@h2 na duolingu sa da zaplatit family plan, moze mat az 6 clenov, je to bez reklam a s neobmedzenymi ‘zivotmi’🤪

marty_4
19. feb 2025

@h2 ako to, ze to mas zadarmo?

h2
19. feb 2025

@marty_4 Úplne normálne. Ako to, že ty nie?

aurelia2000
19. feb 2025

Zadarmo to nie je tak dobré, ako zaplatené.

biba_18
19. feb 2025

@h2 zadarmo je základná verzia… ona nechce základnú verziu 😉

25daniela
19. feb 2025

@sofiajurekova mam, chceš?

sofiajurekova
autor
19. feb 2025

@25daniela áno 🙂 ak je možnosť

25daniela
19. feb 2025

@sofiajurekova prečítaj si správu, prosím

alkoholik
20. feb 2025

Ak ma niekto volne miesto mal by som zaujem. Aj zaplatim.dakujem

andrea_ff
20. feb 2025

@sofiajurekova ahoj. aj ja by som mala záujem. Vieš mi poslať viac info v správe?

andrea_ff
20. feb 2025

@aurelia2000 to som nevedela, že platená verzia je lepšia. Vies mi napísať aj v čom konkrétne?

s1s4
20. feb 2025

@andrea_ff bez reklam, teraz su tam tusim aj tie calls alebo ako by som to nazvala (telefonujes /facetime v inom jazyku), tie lekcie ktore byvaju za kazdym tym "kruzkom" kedy uz z toho spravis legendary, v zaklade to mas za 100diamantikov (tusim), pri super duolingu je to zadarmo, mas lekcie ktore sa sustreduju iba na tvoje chyby, vies robit lekcie kde iba rozpravas, iba pises a pod. + nekonecne zivoty (srdiecka) a ked sa pomylis tak ti nic neubudne
ale je to len vyhoda, na ucenie ti to v skutocnosti netreba, treba ti disciplinu a pevnu volu 👍 ale tak niekoho moze demotivovat ze ma kazdu chvilku reklamu a niekoho moze motivovat ze minul peniaze

alkoholik
20. feb 2025

Kto ma zaujem napiste mi kupim to. Stoji to tusim cca 80€ na rok pre 6-7 ludim. Cena 1 osoba cca 15€ dajme tomu napr

sofiajurekova
autor
20. feb 2025

@alkoholik pridala som sa k 25 Daniela už tam ma aj ľudí ak by mala záujem píšte 🙂 bez problémov ma pridala idem posielať peniažky tak ak dá pridáte budeme menej platiť 🙂

alkoholik
20. feb 2025

@sofiajurekova ano mam zujem. Neviem ako sa tu pise sukromna sprava...😂
Mam zaujem prosim o cislo uctu a sumu. Dakujem

25daniela
20. feb 2025

@alkoholik spravu som napísala

25daniela
20. feb 2025

@andrea_ff máš záujem?

veronero
21. feb 2025

Chce niekto založiť alebo pridať sa do Duolingo family? Sme zatiaľ dvaja. Ozvite sa pls

25daniela
21. feb 2025

Ak máte niekto záujem, ešte mám miesto v skupine duolingo.

veronero
21. feb 2025

@25daniela Píšem správu

newman1705
7. júl 2025

@sofiajurekova Dá sa z toho reálne niečo naučiť aj ked som amatér?... Ozaj len základy ovládam...

biba_18
8. júl 2025
@newman1705

@sofiajurekova Dá sa z toho reálne niečo naučiť aj ked som amatér?... Ozaj len základy ovládam...

@newman1705 dá. len sa musíš naozaj poctivo učiť. niekoľko viac minút denne + rozprávať

newman1705
8. júl 2025
@biba_18

@newman1705 dá. len sa musíš naozaj poctivo učiť. niekoľko viac minút denne + rozprávať

@biba_18 No veď toto je u mňa problém sa k tomu dokopat...Ale serie ma ked som niekde pri mori a viem si max opýtať nieco v reštike, zaplatiť účet, a len take základné veci 😃...Aj to málo čo som sa naučil v škole tak to rokmi zabudne človek...Ty sa učíš z toho aktuálne ak smiem vedieť?...Lebo viem, že sa da aj dáky účet kde je viac členov a tým pádom to menej stojí...

biba_18
8. júl 2025
@newman1705

@biba_18 No veď toto je u mňa problém sa k tomu dokopat...Ale serie ma ked som niekde pri mori a viem si max opýtať nieco v reštike, zaplatiť účet, a len take základné veci 😃...Aj to málo čo som sa naučil v škole tak to rokmi zabudne človek...Ty sa učíš z toho aktuálne ak smiem vedieť?...Lebo viem, že sa da aj dáky účet kde je viac členov a tým pádom to menej stojí...

@newman1705 ja sa učím s duolingom lebo inak sa mi nechce - ale niekedy aj hodinu... kebyže sa mi chcelo ako sa mi nechce, tak inými metódami je to efektívnejšie - ale mne to takto stačí, ja iba upevňujem čo viem ... a áno, máme rodinné predplatné, tak sa to oplatí, lebo sa vieš aj tú hodinu denne učiť keď máš chuť ...

newman1705
8. júl 2025
@biba_18

@newman1705 ja sa učím s duolingom lebo inak sa mi nechce - ale niekedy aj hodinu... kebyže sa mi chcelo ako sa mi nechce, tak inými metódami je to efektívnejšie - ale mne to takto stačí, ja iba upevňujem čo viem ... a áno, máme rodinné predplatné, tak sa to oplatí, lebo sa vieš aj tú hodinu denne učiť keď máš chuť ...

@biba_18 A ste tam plný stav, či ešte máte voľné dáke miesto?...Lebo sólo sa mi to moc nechce platiť popravde ak neviem či vydržím poctivo sa tomu venovať hm...

biba_18
8. júl 2025
@newman1705

@biba_18 A ste tam plný stav, či ešte máte voľné dáke miesto?...Lebo sólo sa mi to moc nechce platiť popravde ak neviem či vydržím poctivo sa tomu venovať hm...

@newman1705 skús osloviť aj tutu na MK - vidíš že sa baby dali do kopy...
ja neviem aký je stav u nás, ja som dostala ponuku (mimo MK) sa pridať a využila som ju ...

newman1705
8. júl 2025
@sofiajurekova

@alkoholik pridala som sa k 25 Daniela už tam ma aj ľudí ak by mala záujem píšte 🙂 bez problémov ma pridala idem posielať peniažky tak ak dá pridáte budeme menej platiť 🙂

@sofiajurekova Ahoj... Máte ešte voľné miesto v skupine, že by som sa pridal k Vám?...

Strana
z4