Duolingo - rodinná skupina
Ahojte nemá niekto záujem vytvoriť rodinnú skupinu na duolingo a tak ušetriť ?
@newman1705 skús osloviť aj tutu na MK - vidíš že sa baby dali do kopy...
ja neviem aký je stav u nás, ja som dostala ponuku (mimo MK) sa pridať a využila som ju ...
@biba_18 Skúsil som tu osloviť ešte pár ľudí, uvidíme či sa niekto ozve... Každopádne Vďaka za rady a postrehy...
@25daniela Ahoj, máš ešte voľné miesto v skupine?...
@newman1705 už nemám
@25daniela Ok, Dík za odpoveď...
@newman1705 ahoj, mam volne miesto vo family plane, ak mas este zaujem
@newman1705 ahoj, mam volne miesto vo family plane, ak mas este zaujem
@sandrinne Ahoj...A dá sa z toho niečo naučiť reálne, keď to už máš dáky ten čas?🙂...A koľko by to stálo a na aké obdobie?...
@sandrinne Ahoj...A dá sa z toho niečo naučiť reálne, keď to už máš dáky ten čas?🙂...A koľko by to stálo a na aké obdobie?...
@newman1705 poslala som spravu
Ahojte, keďže som nenašla u nikoho predplatné MAX tak som ai založila novú skupinu. Keby má niekto záujem píšte, mám tam ešte voľne 4 miesta.
Ahojte, keďže som nenašla u nikoho predplatné MAX tak som ai založila novú skupinu. Keby má niekto záujem píšte, mám tam ešte voľne 4 miesta.
@the_tajnicka Dobrý deň, mala by som záujem. Vedeli by ste mi poslať viac informácií? Ďakujem.
@sofiajurekova prečítaj si správu, prosím
@25daniela ahoj máš ešte voľne miesto?
@the_tajnicka Aka by bola pre mna cena pls?
Ak máte niekto záujem, ešte mám miesto v skupine duolingo.
@25daniela zdravím je to ešte aktuálne voľné miesto v duolingo?
@the_tajnicka Aka by bola pre mna cena pls?
@julkat ahoj, ja dávam za 3€/mes. Ale momentálne mám plno. Ak by sa uvoľnilo píšem
@biba_18 Skúsil som tu osloviť ešte pár ľudí, uvidíme či sa niekto ozve... Každopádne Vďaka za rady a postrehy...
@newman1705 ak budeš vytvárať skupinu, pridala by som sa
@alkoholik pridala som sa k 25 Daniela už tam ma aj ľudí ak by mala záujem píšte 🙂 bez problémov ma pridala idem posielať peniažky tak ak dá pridáte budeme menej platiť 🙂
@sofiajurekova ja mam zaujem
Ahojte. Ak by ste mali ešte niekto voľné miesto rada by som sa pridala. ďakujem
@newman1705 Mate volne miesto v Max, prosim?
Neviem najst volne miesto v balicku Max. Mal by niekto zaujem vytvorit skupinu, nech nas to vyjde lacnejsie? Nepodarilo sa mi najst riadne ziadne oficialne info na nete co sa tyka ceny na Slovensku, ale v skupine moze byt 6 clenov.
Neviem najst volne miesto v balicku Max. Mal by niekto zaujem vytvorit skupinu, nech nas to vyjde lacnejsie? Nepodarilo sa mi najst riadne ziadne oficialne info na nete co sa tyka ceny na Slovensku, ale v skupine moze byt 6 clenov.
@julkat ja🙂
Zdravím Vas... Chcem sa spytat dalo by sa pridat k niekomu do skupiny? Ďakujem za odpoveď

Ak máte niekto záujem, ešte mám miesto v skupine duolingo.
@25daniela Ahoj, máš ešte voľné miesto v skupine?...