icon

Duolingo - rodinná skupina

sofiajurekova
19. feb 2025

Ahojte nemá niekto záujem vytvoriť rodinnú skupinu na duolingo a tak ušetriť ?

ladik19
7. okt 2025
@julkat

@ladik19 vid moj prispevok vyssie

@julkat ja som videl vas prispevok len nejak to dat dokopy

ladik19
Autor odpoveď zmazal
ladik19
7. okt 2025
@julkat

@ladik19 vid moj prispevok vyssie

Este niekoho mate? Kto by isiel do toho?

wodanka
7. okt 2025
@ladik19

Este niekoho mate? Kto by isiel do toho?

julkat
8. okt 2025

@wodanka, @ladik19, @katulienka85 Spolu sme zatial styria na Duolingo Max. Pockajme este na dalsich dvoch, nech sme plny stav. Ja som do soboty rana odcestovana, potom sa tomu povenujem.

katulienka85
8. okt 2025
@julkat

@wodanka, @ladik19, @katulienka85 Spolu sme zatial styria na Duolingo Max. Pockajme este na dalsich dvoch, nech sme plny stav. Ja som do soboty rana odcestovana, potom sa tomu povenujem.

@julkat výborne, ďakujem pekne🙂

wodanka
8. okt 2025
@julkat

@julkat podarilo sa mi pridať sa do inej skupiny, tak k vám sa nepridam, ale aj tak ďakujem za ochotu pomôcť

julkat
9. okt 2025
@wodanka

@julkat podarilo sa mi pridať sa do inej skupiny, tak k vám sa nepridam, ale aj tak ďakujem za ochotu pomôcť

@wodanka do akej? maju este miesto pre mna? 🙂

levi767
9. okt 2025

Aj ja mam v ponuke duolingo Family;)

ladik19
9. okt 2025
@levi767

@levi767 super ja by som sa pridal

katulienka85
9. okt 2025
@levi767

@levi767 aj ja by som sa pridala

wodanka
9. okt 2025
@julkat

@wodanka do akej? maju este miesto pre mna? 🙂

@julkat skús napísať sandrinne

julkat
10. okt 2025
@wodanka

@julkat skús napísať sandrinne

@wodanka ja chcem Max, nie Family

julkat
11. okt 2025

Ma tu niekto Max a je ochotny poradit, kde najdem oficialne ceny pre Slovensko, ak by sme boli skupina? Ja to absolutne nikde neviem doguglit. Dakujem.

levi767
11. okt 2025
@julkat

Ma tu niekto Max a je ochotny poradit, kde najdem oficialne ceny pre Slovensko, ak by sme boli skupina? Ja to absolutne nikde neviem doguglit. Dakujem.

@julkat v appke Vám to ukaze ked date ze prejsť na MAX

lotosflower123
11. okt 2025
@julkat

@julkat ahoj v tom MAX je co navyše alebo prečo je lepšia? Mam duolingo 3 roky ja a aj môj syn ale to bezplatne. Ak by bola možnosť rada by som nas pridala do MAX skupiny poprípade Family. Ja skupinu nechcem vytvárať ale rada sa pridám ( zaplatím časť za mňa a syna niekomu kto ju vytvorí.) Ďakujem

julkat
11. okt 2025
@lotosflower123

@julkat ahoj v tom MAX je co navyše alebo prečo je lepšia? Mam duolingo 3 roky ja a aj môj syn ale to bezplatne. Ak by bola možnosť rada by som nas pridala do MAX skupiny poprípade Family. Ja skupinu nechcem vytvárať ale rada sa pridám ( zaplatím časť za mňa a syna niekomu kto ju vytvorí.) Ďakujem

@lotosflower123 Takze by ste boli dvaja? Ja ju chcem kvoli video calls, ale dalsie detaily najdes na nete. 🙂

tatramatka
11. okt 2025

Ahojte, ak este hladate niekoho do skupiny, rada by som sa pridala. Dakujem 🙂

julkat
12. okt 2025
@tatramatka

Ahojte, ak este hladate niekoho do skupiny, rada by som sa pridala. Dakujem 🙂

@tatramatka ja hladam do skupiny Max

lotosflower123
12. okt 2025
@julkat

@lotosflower123 Takze by ste boli dvaja? Ja ju chcem kvoli video calls, ale dalsie detaily najdes na nete. 🙂

@julkat áno dvaja ja a syn , pozrela som si aj uz co je v ponuke, ceny súčet nevidím, ale nevadí, ide mi o to aby sme nemali reklamy, neobmedzený počet srdiečok akože a hovor by bol len super extra na to.

lotosflower123
12. okt 2025
@julkat

@julkat inak ukázalo mi MAX koľko stojí pre skupinu 2 az 6 ľudí vychádza to na rok 144 eur ak by sa nas nazbieralo dosť na skupinu bolo by to super

katulienka85
13. okt 2025
@lotosflower123

@julkat inak ukázalo mi MAX koľko stojí pre skupinu 2 az 6 ľudí vychádza to na rok 144 eur ak by sa nas nazbieralo dosť na skupinu bolo by to super

@lotosflower123 som mnou určite počítajte🙂 len ja to zriadiť neviem, som technický antitalent🙂

lotosflower123
13. okt 2025
@katulienka85

@lotosflower123 som mnou určite počítajte🙂 len ja to zriadiť neviem, som technický antitalent🙂

@katulienka85 presne tak aj ja, technika není môj kamarát.😀 Poprípade ak by sa nenazbieralo na MAX tak aspoň FAMILY by bolo tiež super. Je to o polovicu lacnejšie ta FAMILY vychádza na nejakých 72 eur pre skupinu na rok.

tatramatka
13. okt 2025
@julkat

@julkat prosim ta, aky jazyk sa ucis? Lebo ja sa ucim anglictinu a taliancinu a co pozeram, tak Max nie je v mojom pripade odporucany, kedze co som sa docitala, tak Max je pre anglicky hovoriacich co sa ucia ini cudzi jazyk. Mam dobre informacie, al. sa mylim? Myslis, ze ten videohovor je dobry? Oplati sa?

lotosflower123
13. okt 2025
@tatramatka

@julkat prosim ta, aky jazyk sa ucis? Lebo ja sa ucim anglictinu a taliancinu a co pozeram, tak Max nie je v mojom pripade odporucany, kedze co som sa docitala, tak Max je pre anglicky hovoriacich co sa ucia ini cudzi jazyk. Mam dobre informacie, al. sa mylim? Myslis, ze ten videohovor je dobry? Oplati sa?

@tatramatka aj ja sa učím taliancinu ale s anglickým prekladom a chcem francúzštinu ale som uplny začiatočník. Aj keď viem po anglicky ale zas nie perfektne. Tak tiež ma to zaujíma. Ta MAX skupina ci mi bude vhodná. Ma uz niekto inak skúsenosti s tou MAX?

tatramatka
13. okt 2025
@lotosflower123

@tatramatka aj ja sa učím taliancinu ale s anglickým prekladom a chcem francúzštinu ale som uplny začiatočník. Aj keď viem po anglicky ale zas nie perfektne. Tak tiež ma to zaujíma. Ta MAX skupina ci mi bude vhodná. Ma uz niekto inak skúsenosti s tou MAX?

@lotosflower123 co som citala, tak Max nie je vhodna pre tych, kt. anj az tak dobre neovladaju (tam patrim aj ja) a zvlast, ak sa chcem ucit iny jazyk od zaciatku. Ak by ste vytvarali inu skupinu ako Max, rada sa pridam, prip. ak mam zle info o Maxe, tak ma opravte.

tatramatka
Autor odpoveď zmazal
lotosflower123
13. okt 2025
@tatramatka

@lotosflower123 co som citala, tak Max nie je vhodna pre tych, kt. anj az tak dobre neovladaju (tam patrim aj ja) a zvlast, ak sa chcem ucit iny jazyk od zaciatku. Ak by ste vytvarali inu skupinu ako Max, rada sa pridam, prip. ak mam zle info o Maxe, tak ma opravte.

@tatramatka Tak ja sa rozhodnem ak by bola možnosť FAMILY určite sa pridáme sme 2 so synom , ak by bol MAX zvážim to možno na ten rok by som to vyskúšala.
Čiže som otvorená bud tu alebo tu sa pridať so synom.

magduska2
20. okt 2025

Ahoj 👋 Jak to prosím funguje?
měla bych zájem sa k niekomu pridat do duolinga family.
uhradila bych určitú čiastku na účet zakladatelovi a ten by ma následne pridal do skupiny?
Je to členstvo na rok?
Nemam stym skusenosti a rada by som duolingo vyuzivala neomezeně, keďže na zivoty toho moc cez den neurobim.
Ďakujem za rady 😉

petmas1
22. okt 2025

Ahojte má ešte niekto volné miesto vo family?