icon

European Education Agency

izidoraaa
7. feb 2022

ahojte

má tu niekto skusenosti s European Education Agency?je to výučba cudzích jazykov online doma...dik

Strana
z2
mishelinko
12. máj 2022

Alebo ak máte niekto iny uz s tym reálnu skúsenosť,ze to za to stojí a vie sa aj človek naucit. ďakujem

tatana23inna
27. máj 2022

ako už niekto povedal. Je to celkom dobrý kurz. Zaplatila som za kód pri doručení, takže som sa nebála, že by som bola podvedená online. Za 2 mesiace pred nástupom do práce som sa naučila základy nemčiny.

alenpolak
2. jún 2022

@tatana23inna Zdravim, chcem sa len informovat ohladom toho kurzu. Aj ste do tej prace pouzili ten certifikat? Je to pre nich akceptovatelne? Tiez cakam balicek s ktym kodom a nejako som zacala pochybovat lebo sa mi nedarilo najst viac informacii. Dakujem pekne za odpoved

lubka72
19. jún 2022

@marikost nič viac si o nich časom nezistila?

lubka72
19. jún 2022

@errika86 prosím, ako si s tým spokojná? Blbosť, či oplatilo sa?

lubka72
19. jún 2022

@laardilla prosím, aký je ten kurz?

miki898
19. jún 2022

@ganyiczova Mal som ten kurz. Názov aj logo pripomína, že majú niečo spoločné s orgánmi EU, ale nie je to tak. Je to poľská firma. Mne sa kurz nepáčil za dva dni som sa nič nenaučil a ako zamestnávateľ keby viem v akej je to kvalite, tak mi to určite nestačí. Teraz sa snažím aby mi vrátili peniaze. Je to môj názor, ale nepríde mi to korektné a už vôbec nie kvalitné.

lubka72
19. jún 2022

@miki898 ďakujem

dievca76
19. jún 2022

@miki898 My sme poziadali obaja s priateľom o ANJ a NEJ. Priateľ potvrdil objednávku, zaslali mu dobierku.
Ja som chcela ďalšie informácie, sľúbila zaslať mailom - neposlali a už ani nereagovali na správy, i keď cez mesenger som videla, že prečítali. Priateľ sa ani neprihlásil, hneď sme to vrátili už len preto, že porušujú zákon o ochrane spotrebiteľa. Chýbajú základné informácie v zmysle zákona, nemáte dodávateľa, kontakt... Našťastie poznám zákon o ochrane spotrebiteľa a podarilo sa mi získať peniaze späť. Tiež to nebolo na 1. pokus.

lubka72
20. jún 2022

@dievca76 ďakujem, neprevezmem si to veru.ponukaju mi teraz 3 kurzy za 127€.

khnobhupka
17. aug 2022

@dievca76 prosím Vás, kde všade ste ich kontaktovali, aby Vám vrátili peniaze?

saxana000
9. sep 2022

@laardilla ahoj mozem sa spytat ako si spokojna po par mesiacoch?

polewa111
9. nov 2022

@errika86 dobry den Erika. Vedeli by ste prosim takto s odstupom casu zhodnotit jazykovy kurz Polyglot? Bolo to pre vas prinosne? Dakujem Eva

polewa111
9. nov 2022

@saxana000 dobry den, aj vy ste absolvovali kurz? Mozete sa podelit s vasou skusenostou? Vopred dakujem 🙂

saxana000
9. nov 2022

@polewa111 nakoniec som odmietla.nieco sa mi na tom nezdalo..

tavuska
2. dec 2022

@dievca76 dobrý deň.chcem sa spýtať poradiť ako postupovat, aby som kurz mohla vrátiť.kam ste to posielali?dakukem

lubka72
2. dec 2022

@tavuska je to blbosť?

modra_33
21. feb 2023

@izidoraaa ahoj, prosím ta, keď si od nich obálku neprevzala dali ti pokoj ? Či ťa stále kontaktovali ? Ďakujem za odpoveď 🙂

llella1982
18. apr 2023

Tak vcera som mala moznost prejst si zaciatocnicke lekcie, kedze som to chcela kvoli inemu stupnu. Prislo mi to vcera, dnes som im uz poslala Vyhlasenie o odstupeni od zmluvy. Nie je to hodne ani 10 eur. V tom, co som presla boli chyby v posluchu a strasne casto chyby v lekciach. Prekladac na nete vam to prelozi lepsie. Uvídime, aka bude este komunikacia, ale ja nemam problem to riesit s pravnikom, ze to je ciste klamstvo. Hold smola pre nich...zacali si s nespravnou osobou.

emischa
22. aug 2023

Ahojte ja som prevzala kurz cca pred tyzdnom, volala mi taka milá pani. Mam Španielčinu a zatiaľ sa mi to paci. Nieje to samozrejme s lektorom ale dá sa podľa mňa super naučiť keď ma človek chuť a snahu. Co je bomba ze sa môžem učiť keď mám čas ja. Ak prejdem aspoň jednu úroveň dám vediet ako som spokojná.

fidea
12. okt 2023

@llella1982 zdravím, riešili ste to nakoniec po právnej stránke? Lebo je to hrozné, že stále beží reklama a chytajú sa na to ľudia..

giulia_123
10. nov 2023

@izidoraaa ahoj, prosim ta dal ti niekto odpoved? :D lebo tiež by som rada vedela čo to je za agenturu

fidea
14. nov 2023

@giulia_123 ahoj, zavolaju ti, vypytaju adresu, tam ti poslu udaje pre registráciu, treba zaplatit 80€ pri prevzati, potom mas pristup do tej aplikacie, ci co to je, ale podla fotiek a info, co o tom písali ludia, to nie je hodné tých peňazí absolutne, obsahuje to chyby a pod. Vacsinou to ľudia reklamuju a vracajú, treba to stihnúť do 14 dni, myslim, ako maju v zmluvnych podmienkach, inak neuznaju a nevratia peniaze..

Strana
z2