icon

Externé štúdium histórie na Trnavskej univerzite

fenix84
7. jan 2025

Ahojte 😉Chcem sa Vás opýtať, či niekto študuje alebo študoval na Trnavskej Univerzite odbor História externe ☺️

tanicka907
7. jan 2025

preco by si studovala historiu externe?

fenix84
autor
7. jan 2025

@tanicka907 mám rada históriu a touto cestou by som chcela vedieť niečo o filozofickej fakulte Trnavskej Univerzity😉

tanicka907
7. jan 2025

a aky to ma pre Teba karierny prinos?

fenix84
autor
7. jan 2025

@tanicka907 mne nejde o kariérny prínos mňa to baví a chcela by som to študovať🙂Vieš o tejto téme viac?

amonet
7. jan 2025

@fenix84 ja ale riadne denne

tanicka907
7. jan 2025

Prepac, neporadim Ti. Kazdopadne drzim palce, je super vediet, ze na Slovensku stale ziju ludia, ktori nemaju co s casom a peniazmi, tak sa len tak rozhodnu ist studovat zbytocny odbor, len vdaka tomu, ze ich to bavi. Pevne verim aj v to, ze si to externe studium budes platit sama, lebo to naozaj naozaj chces studovat. 🙂

fenix84
autor
7. jan 2025

@amonet Ahojky🙂Zaujíma ma aký sú napr.profesori ich prístup k študentom a na skúške a či sa dá spraviť skúška alebo je to len o šťastí na skúške?

amonet
7. jan 2025

@fenix84 skusku spravis ked mas vedomosti. nie je to o stasti ale o uceni, drine a archivoch

fenix84
autor
7. jan 2025

@amonet ĎAKUJEM ti veľmi pekne za odpoveď,v ktorom si ročníku?🙂

amonet
7. jan 2025

@fenix84 ja uz mam historiu ukoncenu par rokov. profesori su tam stale rovnaky a praca je to hlavne v archivoch. trnavska historia mala vzdy najvyssie hodnotenia a tomu zodpovedaju aj poziadavky

fenix84
autor
7. jan 2025

@amonet a ako prosím ťa prebiehali prednášky?Dostali ste nejaké študijné materiály od profesora pred prednáškou?alebo ste sa skôr museli učiť zo skriptum alebo....🙂

amonet
7. jan 2025

@fenix84 skripta a poznamky

fenix84
autor
7. jan 2025

@amonet ĎAKUJEM ti veľmi pekne za informácie, zajtra sa rozhodnem medzi Trnavskou Univerzitou a UKF☺️Prajem ti pekný večer a ešte raz ĎAKUJEM 😉