icon

Externé štúdium na Pedagogickej fakulte Katolíckej univerzity

16. máj 2025

Ahojte, posielal niekto prihlášku na túto školu na externé štúdium? Chystám sa poslať teraz na druhé kolo, avšak veľmi zvažujem či štúdium zvládnem.. mám 35rokov, dve deti, ešte som na MD... Nemáte info, skúsenosti ako štúdium prebieha, či je aj online forma a či je štúdium zvládnuteľné ? Ďakujem za rady 🙂

emmkacka
16. máj 2025

Ahoj, rada sa pripnem k tejto téme, ak môžem prosím. Ja som bola teraz na prijímačkach v BA, ale pri tak extrémnom počte záujemcov, asi nemám šancu, tak sa pozerám po ďalších možnostiach. Chcem Ti však povedať, že keď ako maminka nadtým vôbec uvažuješ, tak to aj určite zvládneš!! 🫶🏻Ja mám tiež dvoch drobcov doma

autor
16. máj 2025
@emmkacka

Ahoj, rada sa pripnem k tejto téme, ak môžem prosím. Ja som bola teraz na prijímačkach v BA, ale pri tak extrémnom počte záujemcov, asi nemám šancu, tak sa pozerám po ďalších možnostiach. Chcem Ti však povedať, že keď ako maminka nadtým vôbec uvažuješ, tak to aj určite zvládneš!! 🫶🏻Ja mám tiež dvoch drobcov doma

@emmkacka si zlatá ďakujem za podporu 🙏 neviem si predstaviť pri deťoch a po toľkých rokoch opäť študovať ale tento odbor beriem ako dobrú moznost.. zároveň mám maminu v školstve tak vidím ako to chodí.. dala si od prihlášku aj na túto KU v RK?

emmkacka
16. máj 2025

Zatiaľ nie, až teraz od Teba som sa dozvedela, že tam býva aj druhé kolo. Vieš prosím, ako prebiehajú prijímačky? 🤷🏼‍♀️

autor
16. máj 2025
@emmkacka

Zatiaľ nie, až teraz od Teba som sa dozvedela, že tam býva aj druhé kolo. Vieš prosím, ako prebiehajú prijímačky? 🤷🏼‍♀️

@emmkacka je to bez prijímačiek, na stránke majú info že do júla prebieha druhé kolo prihlášok

emmkacka
16. máj 2025

Hmmm, to znie lákavo 😅 Prosím Ťa, mohla by si mi napísať súkromnú správu? Neviem sa tu k tomu dopátrať a rada by som ešte niečo prebrala 🙂

autor
17. máj 2025
@emmkacka

Hmmm, to znie lákavo 😅 Prosím Ťa, mohla by si mi napísať súkromnú správu? Neviem sa tu k tomu dopátrať a rada by som ešte niečo prebrala 🙂

@emmkacka jasne píšem ti