Externé štúdium na UCM Trnava
Ahojte chodí niekto na UCM Bc. učiteľstvo slovenského jazyka a literatúry kombinácia s nemeckým jazykom alebo história kombinovaná so slovenským jazykom.
Mala by som nejaké otázky ohľadom náročnosti štúdia.
Neviem či by som to zvládla aj popri práci.
@kolacucka aké PVP ti chybaju v rozvrhu? My sme v prvom ročníku mali všetko v rozvrhu nič neprebiehalo individuálnou konzultaciou
@domi1999 ahojky, všetky v mojej kombinácii v rozvrhu chýbajú, pýtala som sa na to teraz v sobotu na prvej prednáške dekanky, hovorila, že je to tak tento semester, lebo je skrátený kvôli rekonštrukcii a do rozvrhu sa nevošli všetky predmety...takže nás ževraj budú kontaktovať vyučujúci PVP a povedia/napíšu nám čo od nás požadujú...no uvidíme...a čo sa týka tých sylabov k predmetom, to sa snáď nedá externe všetko tak do bodky naučiť ako to je tam...uvidíme po prvom semestri...držím všetkým palce
@domi1999 ahojky, všetky v mojej kombinácii v rozvrhu chýbajú, pýtala som sa na to teraz v sobotu na prvej prednáške dekanky, hovorila, že je to tak tento semester, lebo je skrátený kvôli rekonštrukcii a do rozvrhu sa nevošli všetky predmety...takže nás ževraj budú kontaktovať vyučujúci PVP a povedia/napíšu nám čo od nás požadujú...no uvidíme...a čo sa týka tých sylabov k predmetom, to sa snáď nedá externe všetko tak do bodky naučiť ako to je tam...uvidíme po prvom semestri...držím všetkým palce
@kolacucka ty si DPš? aj ja som bola online na propedeutike, stale nam nikto nenapisal ohladne PVP, ak mame spolocny ped. zaklad, tak som tolko zistila, ze soc.pedag. sa robí test prezencne, zaklady ped. boli minuly rok online-rozpisovanie odpovedí, psychola test abc, a ped. volneho casu seminarka

@dena22 kazdý uciteľ ti na hodine povie ako bude prebiehať hodnotenie. Napríklad s pedagogického zakladu sme ustnu skusku nemali nikdy. Bud nejaká práca sa odovzdala alebo test
@domi1999 ano, niekde to je aj napisane, ze seminarka