icon

Externé štúdium ošetrovateľstva na Prešovskej univerzite

anettmaxova
18. feb 2025

Dobrý deň, chcem sa spýtať či sa niekto chystá ísť študovať alebo už študuje v Prešove na univerzite ,externé štúdium v odbore ošetrovateľstvo .Mám záujem ísť študovať ,ale pri podmienkach na štúdium je ,že musím pri prihláške doložiť potvrdenie od zamestnávateľa ,ale keďže ja som študentka a teraz v máji končím zdravotnícku školu nemám ešte prácu .Volala som im ,ale povedali mi ,že si musím dať rok odklad .Chcem sa Vás spýtať či máte niekto nejaké skúsenosti s týmto a vedeli by ste mi nejak poradiť ,chcela by som ísť študovať hneď po skončení strednej školy ,stým žeby som si našla prácu u nás v meste v nemocnici a študovala by som. Keď som snimi volala hovorila som im ,že potvrdenie od zamestnávateľa by som doložila pri zápise na štúdium ,ale hovorili ,že to nie je možné . Máte niekto nejaké skúsenosti stýmto ? Je možné ak by ma prijali na denné štúdium ,ale išla by som sa zapísať na externé štúdium ? Prosím nejaké rady ,ja som už zúfala ...Ďakujem vopred za každú informáciu

oblaacik
18. feb 2025

@anettmaxova najlepsie ti asi povedia na studijnom oddeleni. Ten rocny odklad by si asi nemusela mat ked by si sa hlasila na denne studium. Skus tak, ze budes rok na dennom a potom prejdes na externe a das si uznat predmety takze nestratis rok.

lilith_p
Autor odpoveď zmazal
anettmaxova
autor
18. feb 2025

@lilith_p Je to v dokumente na stránke UNIPO ,ak tak môžem to poslať osobne do správy

lilith_p
Autor odpoveď zmazal
agnese
24. máj 2025
@anettmaxova

@lilith_p Je to v dokumente na stránke UNIPO ,ak tak môžem to poslať osobne do správy

@anettmaxova ahoj, podávala si nakoniec prihlášku?

anettmaxova
autor
24. máj 2025
@agnese

@anettmaxova ahoj, podávala si nakoniec prihlášku?

@agnese ahoj ,nakoniec nie