Externé štúdium práva na PEVŠ
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či tu niekto už študuje na Paneurópskej vysokej škole- Fakulta práva- externe štúdium. Nedali nám žiadne informácie ohľadom materiálov, prednášky mame raz za mesiac cez víkend a začíname az 17.10.. Mám dovtedy čakať na nejaké materiály? Alebo si už mám niečo vyhľadávať? Za každú radu budem vďačná.
Prednášky raz mesačne na práve? Tak to z vás budú teda právničky 🙈 na iných fakultách práva je tych prednášok omnoho viac.
Prednášky raz mesačne na práve? Tak to z vás budú teda právničky 🙈 na iných fakultách práva je tych prednášok omnoho viac.
@anonym_bebfe6 je to malo tiez si myslim…ale ja uz karieru mam pre mna je to volnocasova altivita 😀ale vies co poviem ti tak cely uspech pravnikov nie je o skole…je o znamostiach a vlastnom vzdelavani …viem lebo pracujem s pravnikmi …zalezi na tebe ci spravis advokatske skusky a na to ti nepomozu ani desiatky hodin prednasok kazdy den….zalezi kde ta vezmu za koncipienta alebo zamestnanca a to je brutalne rodinkarstvo a stastie hlavne v malych mestach…cize mozes mat aj neviem aku skolu ale zrovna v tom prave je ti to uprdele…
@anonym_bebfe6 je to malo tiez si myslim…ale ja uz karieru mam pre mna je to volnocasova altivita 😀ale vies co poviem ti tak cely uspech pravnikov nie je o skole…je o znamostiach a vlastnom vzdelavani …viem lebo pracujem s pravnikmi …zalezi na tebe ci spravis advokatske skusky a na to ti nepomozu ani desiatky hodin prednasok kazdy den….zalezi kde ta vezmu za koncipienta alebo zamestnanca a to je brutalne rodinkarstvo a stastie hlavne v malych mestach…cize mozes mat aj neviem aku skolu ale zrovna v tom prave je ti to uprdele…
@weronka53 jeeej teší má tak sa vidíme… ano aj mne sa to zdá malo, ale aspoň budeme viac pripravení na sebareflexiu 🙂))
A prečo ste nešli externe do TT alebo BA?
@biaver003 ako ste dopadli? Budu teda 1x mesačne prednášky?
@liliminerva raz za mesiac tri dni potom dalsi mesiac tri dni atd…
@liliminerva raz za mesiac tri dni potom dalsi mesiac tri dni atd…
@weronka53 čo sa týka cudzieho jazyka, dá da mu vyhnúť? Ako sa ti zatial pozdáva štúdium?

Materialy vam povedia prednasajuci a su uvedene aj v informacnom liste pre kazdy predmet. Je tam povinna aj odporucana literatura.