icon

Externé štúdium Predškolská a elementárna pedagogika - Prešov

betty324
29. máj 2023

Ahojte, je tu niekto, kto sa chystá na štúdium v sk.roku 2023/2024? Je potrebné písať nejakú odpoved, že na štúdium chcem nastúpiť? V rozhodnutí o prijatí a info k zápisu nič nepíšu (všetko by sa malo riešiť az pri zápise). A tiež ma zaujíma, či je tu niekto z KE 😊

Strana
z2
bubinkaaa
9. sep 2023

Dievčatá to idete na Bc.,ano studovat,??a vyučovanie len v pia a online??...🤔

cucoriedka90
10. sep 2023

@bubinkaaa ahoj áno na bc. Výučba v soboty a 3 piatky online

bubinkaaa
11. sep 2023

@cucoriedka90 a prijim.skusky neboli?len zápis rovno?

cucoriedka90
12. sep 2023

@bubinkaaa no neboli ale najprv tá musia prijať a tak bude zápis

mati18
3. okt 2023

@betty324
Ahoj ja by som sa chcela opýtať, aké predmety sú na externom štúdiu predškoskej a elementárnej pedagogiky. Zvažujem prihlásenie na nasleujúci rok. Ďakujem

mejackm
Odpoveď bola odstránená
eliss21
21. feb 2024

ahojte, ako ste spokojné s externým studiom? je to náročné? ktoré dni prebiehalo skúškové? rozmýšľam, že si dám prihlášku, tak či hľadať inde, alebo odporúčate aj PO. je tam aj prax v prvom ročníku? dakujem

nklpkll
21. feb 2024

@eliss21 ahoj, no za mna je to zvládnuteľné. Veľa skusok píšeme online z domu - ma to svoje výhody ale aj nevýhody keďže stačí mala gramatická chyba a je odpoved nesprávna keďže to vyhodnocuje PC. Prax budeme mat teraz v letnom semestri v zimnom sme ešte prax nemali. A skúšky rôzne ale veľa skusok bolo aj cez týždeň ale snažili sa “vyhovieť” že dali skusky poobede okolo 16, ale boli aj cez víkendy. No ktoré ako

mati18
22. feb 2024

@nklpkll a s matematikou je to ako?

nklpkll
22. feb 2024

@mati18 ja osobne s matikou problem nemam ale viem, ze vela slo na opravne terminy aj niektore nespravili. V podstate je to ucivo zš/sš ale velmi vela slovnych uloch, rovnice, utvary - kocka kvader….

snikol
18. mar 2024

Ahojte
Aké je náročné externé štúdium?

majecka12
Autor odpoveď zmazal
bubinkaaa
Autor odpoveď zmazal
cucoriedka90
30. júl 2024

@bubinkaaa áno je

ingrid27
17. mar 2025

Ahojte, je tu niekto, kto sa chystá študovať rozširujúce predškolskú pedagogiku v roku 2025/2026? Akú máte skúsenosť so štúdiom PO alebo SNV. Dá sa to zvládnuť. Ďakujem za odpoveď.

Strana
z2