icon

Externé štúdium psychológie: Zážitky a rady pre uchádzačov

lienkashcj
20. mar 2024

Ahojte chcem sa Vás opýtať či niekto študujete psychológiu externe(Bc.)? Rozmýšľam že si podám prihlášky ale taká možnosť je iba v TT na oboch školách a na Paneurópskej vš. Na Univerzite sv. Cyrila a Metoda je možnosť online výučby čo by mi najviac vyhovovalo, ale keďže to je bez prijímačiek a o psychológiu je veľký záujem tak mi povedali na študijnom že budú brať možno max do priemeru známok zo sš 1,5 (že min. rok to bolo nejako okolo 1,3) a ak má pravdu(čo sama nevedela) tak asi nemám šancu :D ale človek nikdy nevie. A na Trnavskej univerzite je test z čoho ste sa na to pripravovali? Nejaká rada z čoho sa učiť? Popr. študujete na Paneurópskej niekto?
Za akékoľvek rady/info budem vďačná.

Strana
z2
den234
9. sep 2024

Ale ten test na psychológiu na TRUNI je niečo také podobné ako iq test?

lienkashcj
autor
9. sep 2024

@den234 už som to tu písala pozri komentáre

bodka1234
12. sep 2024

@lienkashcj no zvažujem dat prihlášku budúci rok, ale mam už 36 rokov a 2 vysole škôly za sebou ale pri mojom odborne sa výslovne hodí psychológia ak ako vedná disciplína. No len ma teda odrádzajú tie prijímačky a doklady zo strednej škôlky na univerzite komenskeho kde teraz končím Mgr. Externé som dokladovala najvyššie dosiahnuté vzdelania z denného štúdia na STU. Tak je divne dokladovať strednú školu na externom štúdiu. Ale buduci rok idem do toho, o 10 rokov môžem mať vlastnú ambulanciu

vrbkakapustickova
26. dec 2024

@dorottka a mozem sa opytat na akej Univerzite ste studovali? Dakujem

mariabarabasova
22. jan 2025

@lienkashcj neviete na ktorej počas štúdia netreba angličtinu.

lienkashcj
autor
8. feb 2025

@mariabarabasova paneuropska vš

mmchlk
5. apr 2025

Ahojte, ako prosím počítate priemer zo SŠ? Ja som bola na osemročnom gymnáziu, takže rátam, že len posledné 4 roky z neho ale teda ráta sa len koncoročné alebo aj koncoročné aj polročné, a ráta sa aj maturitné vysvedčenie (maturovala som z piatich predmetov)?

lienkashcj
autor
5. apr 2025

@mmchlk rátajú sa iba koncoročné vysvedčenia resp aj ich priemer a to isté so maturitou

Strana
z2